Airbnb Pariisissa

Airbnb Pariisissa

Pariisi varastaa matkustajien sydämet voimakkaammin kuin mikään muu kaupunki maailmassa. Ylpeiden haussmannilaisten kortteliensa, katseen vangitsevien palatsien, puiden reunustamien bulevardien ja uber-romanttisten bistrojen avulla se huokuu tyyliä ja hohtoa, josta muut pääkaupungit voivat vain uneksia. Sitten heität mukaan maailmanluokan museonäyttelyitä Orsaysta ja Louvresta (hei, Mona Lisa). Pudotat sekaan eloisan klubi-skenen ja hienot illallispaikat. Lisäät ämpäriilistan vetonaulat – Eiffel-torni, Champs Elysée– Notre-Damen goottilaiset tornit. Se on todella omassa luokassaan.

Jos haluat liittyä miljooniin, jotka kulkevat vuosittain kiehtovan Ranskan pääkaupungin suuntaan, kannattaa harkita perinteisen hotellin ohittamista ja sen sijaan Airbnb-kohteen vuokraamista. Metropolin menussa on nyt tuhansia. On boheemit taiteilijastudiot jokinäkymillä. On suuria ja ylellisiä asuntoja, jotka avautuvat Eiffel-tornille. Tämä opas on hyvä paikka aloittaa, jos haluat löytää suuntasi Valon kaupungissa ja kodin joistakin parhaista tarjolla olevista Airbnb-kohteista.

Tässä Airbnb-oppaassa Pariisiin:

Onko Airbnb laillinen Pariisissa?

Onko Airbnb laillinen Pariisissa?

Matkustajalle Airbnb Pariisissa on ilmainen, yksinkertainen ja täysin laillinen käyttää. Sinun täytyy vain napsauttaa sivustoa, selata kaikkia Seinen ja Saint-Martinin kanavan varrella olevia kauniita huoneistoja, valita eniten rakastamasi kämppä ja tehdä varaus. Voit jopa ottaa yhteyttä mahdolliseen isäntään kysyäksesi majoituksesta ja sijainnista. Kiinteistöjen omistajille on olemassa joitain määräyksiä. Yksittäisten paikkojen lyhytaikainen vuokraus on tällä hetkellä sallittua enintään 120 päiväksi vuodessa. Lisäksi kaikkien vuokranantajien on rekisteröitävä kiinteistönsä kyseiseen paikallishallintoon. Mutta älä huoli – kaiken sen hoitaa isännät, ei vieraat!

Missä minun kannattaa yöpyä Pariisin Airbnb:ssä?

Pariisi ei ole pieni, joten ensimmäistä kertaa vierailevien kannattaa paikantaa itsensä 1. arrondissementissa (1) (Louvren koti) ennen kuin he siirtyvät 7. arrondissementiin (2) katsomaan Eiffel-tornia. Etelässä ja joen toisella puolella on Latinalaiskortteli (3), joka tunnetaan rikkaasta kirjallisuushistoriastaan ja oppineista asukkaistaan. Le Marais (4) vie sinut pohjoiseen putiikkien ja muotityöpajojen keskelle (se voi hyvinkin olla trendikkäin osa Ranskan pääkaupunkia). Pohjoinen tarkoittaa tutustumista Canal Saint-Martinin (5) eläväiseen yöelämään ja kahviloihin. Shoppailivat keskittyvät usein mieluummin Champs Elysée (6) ja sen haute couture -brändeihin. Hipsterit puolestaan parveilevat nyt Bellevilleen (7)). Mutta Montmartressa (8) on ehkä kaikkein pariisilaisimmat katunäkymät, jotka on verhottu kukkulan ylle kaupungin keskustan pohjoisimpaan osaan.

1. arrondissement
Louvre on luultavasti tärkein keskipiste, joka vetää tuhansia korvaamattomilla taideteoksillaan ja legendaarisella Mona Lisalla

1. arrondissement

Hyvät puolet
 • Louvren kynnyksellä
 • Jotkut Pariisin ikonisimmista nähtävyyksistä
 • Korkealuokkaiset shoppailuputiikit
Huonot puolet
 • Erittäin kallis
 • Erittäin turistinen

Ensimmäinen, kuten paikalliset viittaavat, on Pariisi, jonka tiedät todennäköisesti myös parhaiten. Täynnä tavaramerkki Hausmann-korttelia ja enemmän 1600-luvun palatseja kuin uskallat kuvitella, se on täynnä nähtävyyksiä ja valokuvausmahdollisuuksia. Louvre on luultavasti tärkein keskipiste, joka vetää tuhansia korvaamattomilla taideteoksillaan ja legendaarisella Mona Lisalla. Sen vieressä on mahdottoman tyylikäs Tuileries-puutarha sekä ihanat kävelyreitit, täynnä Seinen kirjakauppiaita. Airbnb-kohteita ei ole runsaasti; useimmat ovat kalliita.

7th Arrondissement

7. arrondissement

Hyvät puolet
 • Lähellä Eiffel-tornia
 • Jotkut kaupungin ylellisimmistä Airbnb-kohteista
 • Fantastiset viinibaarit ja eksklusiiviset ravintolat
Huonot puolet
 • Erittäin kallis
 • Ei juuri tekemistä tai näkemistä Eiffel-tornin lisäksi

Seitsemäs on erityisen mainitsemisen arvoinen, koska siellä asuu ehkä koko Pariisin tunnetuin nähtävyys: Eiffel-torni. Piiri löytyy Seine-joen varrelta, joen taipuessa kaupungin länsipuoliskoon. Vain kivenheiton päässä veden reunasta siintää suuren rautaisen maamerkin torni, jonka voit nousta jalan tai hissillä (valitse itse). Vauraus on avainsana takaisin maanpinnalle laskeuduttuasi. Tämä on alue, jossa pariisilaiset jetsetterit asuvat, ja urheiluautot, viinibaarit ja ylelliset Airbnb-huoneistot ovat normi.

Latinalaiskortteli
Latinalaiskorttelin kapeat kadut © zefart / Shutterstock.com

Latinalaiskortteli

Hyvät puolet
 • Vilkas katuelämä
 • Kirjallisuushistoria
 • Panthéon on täällä
Huonot puolet
 • Voi olla täynnä turisteja
 • Hinnat ovat nousussa

Oli aika, jolloin Hemingway ja Orwell kävelivät Latinalaiskorttelin ankeilla kaduilla. Pitkään opiskelijoiden ja ajattelijoiden koti on muuttunut ränsistyneestä slummista gentrifioituun boheemialueeseen viimeisen sadan vuoden aikana. Silti kapeilla kujilla ja mukulakivikaistoilla on jotain tunnelmallista, kaikki näyttävät johtavan loputtomasti Panthéonin suureen kupoliin – Voltairen, Victor Hugon ja Rousseaun kaltaisten kulttuurisankarien hautapaikkaan. Kahvilakulttuuri, ruokakulttuuri ja ihmisten katselu ovat tärkeimmät aktiviteetit, joihin olet todennäköisesti osallistuva asuessasi Latinalaiskorttelissa.

Le Marais
Näet kadun varrella olevia kahviloita, jotka tihkuvat rupattelua ja elämää aamusta iltaan © olrat / Shutterstock.com

Le Marais

Hyvät puolet
 • Todella trendikäs
 • Mahtavaa kosherruokailua
 • Kahvilakulttuuri
Huonot puolet
 • Kuppikuntalaista porukkaa
 • Ei halvin osa kaupunkia

Tämä timantinmuotoinen naapurusto alkaa avantgardesta Pompidou-keskuksesta ja päättyy Canal Saint-Martinin suulle. Trendikkäällä lempinimellään, SoMa, joka on nyt yleisesti hyväksytty paikallisten keskuudessa, se on ehkä kaupungin trendikkäin ja tyylikkäin osa. Luomukahvipaahtimot rinta rinnan artesaanileipomoiden kanssa. Löydät myös riisutut uudet pohjoismaistyyliset keittiöt ja tyylikkäät vaatekaupat. Näet kadun varrella olevia kahviloita, jotka tihkuvat rupattelua ja elämää aamusta iltaan. Pitkäaikainen juutalaisten historia tarkoittaa myös runsaasti kosher- ja mezze-ravintoloista.

Canal Saint-Martin
Liity opiskelijoiden ja nuorten joukkoon Canal Saint-Martin laitureilla © PoloF / Shutterstock.com

Canal Saint-Martin

Hyvät puolet
 • Täydellinen ihmisten katseluun
 • Hyvä yöelämä
 • Halvempi kuin moni muu Pariisin alueista
Huonot puolet
 • Ei lähellä tärkeitä nähtävyyksiä
 • Ei paras perheille

Liity opiskelijoihin ja nuoriin väkijoukkoihin Canal Saint-Martinin laitureilla nauttiaksesi paikallisten pariisilaisten elämästä toiminnassa. Tule iltapäivällä, alue on täynnä viinin juojia ja petankin pelaajia. Plataanit reunustavat kulkuteitä veden pohjoisella ja eteläisellä puolella, joka on myös pullollaan pieniä itsenäisiä bistroja ja baareja. Bassin de la Villette on oikea paikka etsiä Airbnb-kohteita hiljaisemmilta alueilta, mutta kanavan eteläpää on yöelämän huippu.

Champs Elysée

Champs Elysée

Hyvät puolet
 • Ehkä kaupungin parhaat huippumuotikaupat
 • Eksklusiiviset ja ylelliset Airbnb-kohteet
 • Pysyt yhdellä maailman tunnetuimmista teistä
Huonot puolet
 • Runsaasti liikennettä, koko ajan
 • Erittäin hintava

Et ole kuullut Pariisista, jos et ole kuullut Champs Elyséestä. Tämä pitkä bulevardi on yksi maailman ikonisimmista kaduista, koska se ulottuu 8. kaupunginosan kautta Place de la Concordesta Riemukaarelle. Pitkään magneetti shoppailijoille haute couture -muotitalojen ja hienostuneiden korujen sekoituksen ansiosta, se on luultavasti parasta jättää matkustajille, jotka tulevat Pariisiin hienojen asioiden vuoksi.

Montmartre

Montmartre

Hyvät puolet
 • Erittäin viehättävä ja kuvauksellinen
 • Täydellinen ihmisten katseluun
 • Upeat näkymät kaupunkiin
Huonot puolet
 • Melko kaukana Pariisin keskustasta
 • Se on kukkulalla – joten voit odottaa kiipeilyä!

Montmartren kukkulalla, joka on 130 metriä pääkaupungin pohjoispuolella sijaitsevan kaupunkirakenteen yläpuolella, on kuin Pariisin satukirjaversio. Mukulakivikadut mutkittelevat ja kaartuvat kahviloiden julkisivujen ympärillä, jotka on maalattu jugendtyylisillä kirjasimilla. Tupakoivat taitelijat täyttävät aukiot. On portaita, jotka pudottautuvat mäntyjä ja kukkivia ihmeköynnöksiä täynnä olevien puistojen ohi. Jos etsit paikkaa postikorttimaisen täydellisestä Pariisista, löydät sen täältä.

Belleville

Belleville

Hyvät puolet
 • Pariisin johtava boheemialue
 • Vaihtoehtoinen baariskene
 • Lähellä Père Lachaisen hautausmaata
Huonot puolet
 • Kaukana tärkeimmistä nähtävyyksistä
 • Voi tuntua hieman karulta joillekin

Yhdistämällä Chinatownin Pariisin luovimpaan keskukseen, Belleville piilottelee puistojen ja piirien keskellä keskustan itäisellä laidalla. Tämä on graffitipitoisten jalkakäytävien ja savuisten jazzbaarien, katuruokamarkkinoiden ja likaisten grunge -kahviloiden maa, joissa tatuoinneilla peitetyt paikalliset ihmiset juovat päiväänsä pois. Vegaaniravintoloita ja mausteilta tuoksuvaa itämaista ruokaa on runsaasti, kun taas kaunis Parc de Belleville on hyvä paeta kaikesta, ja läheinen Père Lachaisen hautausmaa on aina yksi haastavimmista ja kiehtovimmista kohteista. Bellevillessä ei ole paljon Airbnb-kohteita, mutta ne ovat yleensä halvempia kuin niiden Louvren lähellä olevat kompaktinsa.

Parhaat Airbnb-kohteet Pariisissa

Paras Airbnb-huoneisto Pariisissa

Chic Apartment in a Handsome Building

Tyylikäs asunto komeassa rakennuksessa

Tällä upealla asunnolla on todellinen pariisilainen tunnelma, joka kulkee puulattiaisista sisätiloista kirkkaisiin ja tuulisiin Juliet-parvekkeisiin, jotka tarjoavat näkymiä alla olevan 2. kaupunginosan vilkkaille kaduille. Asuintila on viehättävä, ja siinä on sohvat ja alhaalta ylös tulevat ikkunat, jotka antavat valon tulvia koko kiinteistön läpi. Keittiö on toinen iso plussa, ja siinä on täysin varustetut ruoanlaittotilat keski-saarella – täydellinen paikka kulinaarisiin iltoihin yhdessä.

Paras Airbnb-talo Pariisissa

Pariisin keskusta, gourmet-keittiö, historiallinen, juhlasali

Pariisin keskusta, gourmet-keittiö, historiallinen, juhlasali

Uppoudu Pariisin räikeyteen ja lennokkuuteen tällä historiallisella kiinteistöllä. Puuvillasamettiset verhot ja vanhojen kirjojen pinot kutsuvat sinut kirjastoon, kun taas valtava juhlasali-alue on tulvillaan kultalehtisiä filigraaneja ja timanttikattokruunuja. Kitschy ja hauska, se vie sinut myös Musee Rodinin, Orsayn ja legendaarisen Louvren lähelle.

Paras Airbnb perheille Pariisissa

Vie perheesi Pariisiin

Vie perheesi Pariisiin

Katso tämä viehättävä ja viihtyisä Latinalaiskorttelin kohde, joka on suunniteltu erityisesti perheet mielessä. Siihen mahtuu yhteensä seitsemän vierasta, kolmessa yksityisessä makuuhuoneessa. Kotiruokaa varten on yhteinen ruoanlaitto- ja ruokailutila sekä ylisuuri oleskelutila, jossa on katunäkymät tarjoavat ikkunat ja runsaasti tilaa yhteisölliseen toimintaan.

Paras Airbnb suurille ryhmille Pariisissa

Urban Fabulous Flat

Urbaani upea asunto

Tyylikäs, moderni, mutta – mikä tärkeintä – suuri, tämä rönsyilevä asunto on tarpeeksi suuri isännöimään jopa 16 ihmistä kerralla. Siinä on kuusi erillistä makuuhuonetta ja kolme vuodesohvaa, puhumattakaan runsaasta yhteisestä tilasta harmailla sävyillä ja mäntypuulattioilla sisustettuna, joka kattaa huikeat 200 neliömetriä. Sijainti on erinomainen sekä nähtävyyksille että yöelämälle, ja se on melkein yhtä kaukana Louvresta ja Canal Saint-Martinista.

Paras Airbnb luksusmajoituksiin Pariisissa

Hieno huoneisto saarella Pariisin sydämessä

Hieno huoneisto saarella Pariisin sydämessä

Kanavoi hieman ranskalaisten kuninkaiden ja kuningattarien loistosta valitsemalla tämä erittäin hieno huoneisto kaupungin sykkivässä sydämessä. Se on Airbnb Plus -kohde, joka takaa ripauksen ylimääräistä laatua ja luokkaa. Ja että se on kyllä ansaittua. Huoneissa yhdistyvät klassiset kultalehtiset ja nykyaikaiset kalusteet, roikkuvat kattokruunut ja ikivanhat maalatut palkit luomaan jotain todella erikoista sisällä. Samaan aikaan vain yksi askel ulkopuolelle vie viehättävälle Place Dauphine -aukiolle, joka on nähtävyyksistä rikkaan Île de la Citén yläpäässä. Miten tätä paikkaa voisi olla rakastamatta?

Onko Airbnb halvempi kuin hotellit Pariisissa?

Pariisin hotellit voivat olla tunnetusti kalliita, varsinkin jos haluat tutustua Valojen kaupunkiin ruuhka-aikoina, kuten jouluna, kesällä tai pääsiäisen aikaan. Toisaalta Pariisin Airbnb-kohteet voivat tarjota joitain yllätyksiä hintarintamalla. Ne ovat tyypillisesti vähemmän per yö kuin hotellit, mutta niissä on myös lisätilaa (jotta voit jakaa kustannukset useamman matkustajan kanssa) ja itsepalvelu (joten sinun ei tarvitse varata niin paljon budjetista ulkona syömiseen).

Best Western Premier Kapital Opera

Mutta se ei ole niin yksinkertaista. Hotellit pitävät korkeampaa palvelutasoa kuin Airbnb. Sinun täytyy uhrata päivittäinen siivous, aulan concierge-palvelu, tervetuliaisjuoma, baari ja huonepalvelu. Jos olet päättänyt pitää tällaiset asiat, hotellit, kuten Best Western Premier Kapital Opera, ovat loistavia. Se tarjoaa sviittejä ja huoneita kauniilla Montmartren alueella, joissa on myös ylimääräisiä mukavuuksia, kuten säännöllinen siivous ja oma vastaanotto.

Houkuttele itseäsi visioilla Mona Lisasta ja selfieistä ylhäällä Eiffel-tornissa, maistelemalla coq au viniä ja raikkaita samppanjoita, muotiostoksilla Champs Elyséellä ja kävellen Montmartren postikorttikaduilla, kaikki hyppäämällä Pariisiin muutamaksi päiväksi. Pariisissa on todella fantastisia Airbnb-kohteita odottamassa tehdäkseen matkastasi muistettavan!

Kuinka hyödyllinen tämä julkaisu oli?

Klikkaa tähteä arvostellaksesi se!

Keskimääräinen arvostelu: / 5. Äänimäärä: