Airbnb i Paris

Airbnb i Paris

Paris stjæler hjertet på rejsende som ingen anden by på jorden. Med sine mærkværdige Haussmann-blokke og se-mig paladser, der er en boulevard pyntet med træer og uber-romantiske bistroer, den oser af stil og pizzaer som ingen anden hovedstad kunne drømme om. Du kan tage en tur i verdensklasse museet Orsay og Louvre (hello, Mona Lisa). Der er de lækreste spisesteder, du kan se Eiffeltårnet, Champs Elysée, de gotiske tårne af Notre-Dame. Byen er virkelig i sin egen liga.

Hvis du som mange andre millioner af mennesker, tager en tur forbi den franske hovedstad, burde du måske overveje at springe et klassisk hotel over, og finde en lejlighed på Airbnb i stedet. Der er i skrivende stund tusinder af lejemål på menuen. Der er bohemske kunsnterlejligheder med udsigt ud over floden. Der er store og luksuriøse boliger der åbner ud mod Eiffeltårnet. Denne guide er et godt sted at starte, hvis du leder efter et godt sted at opholde dig i the City of Light.

I denne Airbnb guide til Paris:

Is Airbnb legal in Paris

Er Airbnb lovligt i Paris?

For rejsende, er Airbnb helt lovligt at bruge. Det er blot at søge og tjekke alle de fantastiske boliger ud langs Serina og Canal Saint-Martin, vælg den du bedst kan lide og book. Du kan kontakte værten for at stille eventuelle spørgsmål omkring lokation osv. Der er nogle regler for hvor længe man må leje sin bolig ud, som er max 120 dage om året, samtidig skal boligen også være registreret, men bare rolig! Alt dette tager værterne sig af, ikke gæsterne!

Hvor burde jeg bo i Paris Airbnb?

Paris er ikke lille, så førstegangsbesøgende vil måske foretrække 1st Arrondissement (1) (hjemmet til Louvre) før man hopper over til 7th Arrondissement (2) for at se Eiffeltårnet. Længere syd er Latin Quarter (3), hvilket er kendt for dets historie. Le Marais (4) ligger nord på og tilbyder en bred vifte af butikker og fashion (det er en af de mest trendy steder i den franske hovedstad). Nord betyder natteliv og caféer ved Canal Saint-Martin (5). Shoppere foretrækker ofte at fokusere på Champs Elysée (6) og den couture brands. Hipstere flokkes i mellemtiden i Belleville (7). Men det er Montmartre (8) der har de flotteste pariske gadescener af alle, placeret i den nordligste del af centrum.

1st Arrondissement
Louvre er nok et af de mest kendte steder i centrum, der tiltrækker mange tusind med dens uvurderlige værker og legenden Mona Lisa

1st Arrondissement

Fordele
 • Louvre lige rundt om hjørnet
 • Nogle af Paris’ mest ikoniske seværdigheder
 • Kendte shoppe steder
Ulemper
 • Meget dyr
 • Meget turistet

Det Første, som det er henvist som af lokale, er det Paris du sikkert kender bedst. Hausmann-blokker og paladser fra det 17. århundrede, der er pyntet op med seværdigheder og muligheder for nogle fede billeder. Louvre er nok den største attraktion, det tiltrækker tusinde af mennesker, der kommer for at se de uvurderlige værker og legenden Mona Lisa. Dernæst er den elegante Tuileries have, ved siden af gode stier fyldt med bogsælgere ved Seine. Airbnbs er ikke i stor overflod; de fleste vil ligge til en høj pris.

7th Arrondissement

7th Arrondissement

Fordele
 • Tæt på Eiffeltårnet
 • Nogle af de mest luksus Airbnbs i byen
 • Fantastiske vinbarer og eksklusive restauranter
Ulemper
 • Meget dyrt
 • Ikke meget at lave, ud over Eiffeltårnet

Den Syvende er en særlig omtale værd, fordi den er hjemsted for den måske den mest berømte attraktion i Paris: Eiffeltårnet. Distriktet ligger op til Seine-floden, da det bøjer sig ind i den vestlige halvdel af byen. Kun et stenkast fra vandets kant. Rigdom er nøgleordet tilbage på jordoverfladen. Det er her de parisiske jet-settere bor, med fede sportsbiler, vinbare og luksuriøse Aribnb lejligheder.

Latin Quarter
Smalle gader i Latin Quarter © zefart / Shutterstock.com

Latin Quarter

Fordele
 • Levende gadeliv
 • Meget historie
 • Panthéon er her
Ulemper
 • Kan blive travlt med turister
 • Priserne er stigene

Der var en tid hvor Hemingway og Orwell gik igennem gaderne i Latin Quarter. Gaderne har forvandlet sig fra uhyggelig slumkvarter til smukke charmerende områder de sidste 100 år. Der er stadigvæk noget atmosfærisk ved de smalle gyder og brostensbelagte veje, som alle ser ud til at føre til Panthéon – gravstedet for armaturer som Voltaire, Victor Hugo og Rousseau. Cafékultur, mad og mennesker der folk der hygger, er de aktiviteter du højst sandsynligt bliver inddraget i, i Latin Quarter.

Le Marais
You’ll see street-side cafés fizzing with chatter and life from morning until night © olrat / Shutterstock.com

Le Marais

Fordele
 • Meget trendy
 • God Koshermad
 • Cafékultur
Ulemper
 • Mange mennesker
 • Ikke den billigste del af byen

Det diamantformede nabolag begynder ved det avangarde Centre Pompidou og ender ved Canal Saint-Martin. Med dens cool moniker, SoMa, der nu er generelt accepteret blandt lokale, regerer kvarteret i toppen af trendy steder i byen. Organisk kaffe og de bedste bagere. Du vil fange de lækreste køkkener i nordisk stil og de mest stilfulde tøjbutikker i massevis. Der er altid hygge på caféerne og mennesker fra morgen til aften. Den jødiske arv betyder masser af kosher og mezze joints.

Canal Saint-Martin
Hæng med studenter og det unge crowd ved Canal Saint-Martin © PoloF / Shutterstock.com

Canal Saint-Martin

Fordele
 • Godt sted at betragte folk
 • Godt natteliv
 • Billigere end mange steder i Paris
Ulemper
 • Ikke tæt på store seværdigheder
 • Ikke det bedste til familier

Hæng med studenter og det unge crowd på kajen til Canal Saint-martin og det lokale parisiske liv i aktion. Kom om aftenen, området er fyldt med vindrikkere og boulesspillere. Der er træer på gangbroerne nord og syd fra vandet, som også har nogle seje små bistroer og bare. The Bassin de la Villette er stedet at kigge efter mere rolige Airbnbs, men den sydlige del af kanalen er for top natteliv.

Champs Elysée

Champs Elysée

Fordele
 • Nok det bedste high-fashion shoppested i byen
 • Eksklusive og luksuriøse Airbnbs
 • En af verdens ikoniske veje
Ulemper
 • Meget trafik, hele tiden
 • Ret dyrt

Du har ikke hørt om Paris hvis du ikke har hørt om Champs Elysée. Denne lange boulevard er en af de mest ikoniske veje på planeten, da den går gennem 8th Arrondissemen fra Place de la Concorde til Arc de Triomphe. En lang magnet for shoppere takket være dens couture og smykkeudvalg, det er nemt bedst til dem der kommer til Paris for lidt finere ting.

Montmartre

Montmartre

Fordele
 • Meget fotogen
 • Godt sted at betragte mennesker
 • God udsigt til byen
Ulemper
 • En godt stykke fra centrum
 • Det er op af bakke!

130 meter op i luften på byens nordlige side, finder man bakken i Montmartre, der er noget af en eventyrlig del af Paris. Brostensbelagte gader, vind og caféer malet i jugendstil. Der er unge kunstnere på gaderne. Der er trapper til parker fyldt med fyrretræer og blomster af bougainvillea. Hvis du leder efter et billed-perfekt Paris som på postkortene, så vil du finde det her.

Belleville

Belleville

Fordele
 • Paris’ fede distrikt
 • Alternativ bar-scene
 • Tæt på Père Lachaise Cemetery
Ulemper
 • Langt fra store seværdigheder
 • Kan virke lidt groft for nogle

Belleville smelter sammen med Paris’ mest kreative knudepunkt, gemt i parkerne i distrikterne i den østlige udkant af centrum. Det er stedet med graffitifulde fortover og røgfyldte jazzbarer, gademarkeder og grunge-caféer, hvor tatoveringsbelagte lokale drikker dagen væk. Veganske restauranter og duften af god mad, mens smukke Parc de Belleville er en god flugt fra det hele, og Père Lachaise Cemetery er altid en af de betagende og spændende gader. Der er ikke fyldt med Airbnbs i området Belleville, men det er som regel billigere end steder tættere på Louvre.

Bedste Airbnbs i Paris

Bedste Airbnb lejligheder i Paris

Fed lejlighed i en smuk bygning

Fed lejlighed i en smuk bygning

Der er en ægte parisisk følelse i denne fantastiske lejlighed, der går fra trægulv til en Juliet balkon, hvor der er udsigt over de travle gader på 2nd Arrondissement nedenunder. Stuen er charmerende, med to gode sofaer og store vinduer der lader lyset komme ind i hele lejligheden. Køkkenet er endnu et plus, med rig mulighed for madlavning, også endda med kogeø, det bedste sted at have sig nogle hyggelige aftener.

Bedste Airbnb huse i Paris

Centrale Paris, Gourmet Køkken, Historisk, Balrum

Centrale Paris, Gourmet Køkken, Historisk, Balrum

Fordyb dig i Paris’ flamboyance med denne historiske ejendom. Fløjlsgardiner og stakke af gamle bøger, lokker dig ind i biblioteket, mens store balsal handler om guldbladede filigraner og diamantkroner. Det placere dig også i nærheden af Musee Rodin, Orsay og det legendary Louvre.

Bedste Airbnb for familier i Paris

Tag din familie med til Paris

Tag din familie med til Paris

Tjek denne charmerende og cosy Latin Quarter lejlighed ud, der er specielt designet med familier i tankerne. Der kan være op til 7 gæster, på 3 individuelle værelser. Der er plads til at lave mad hjemme, sammen med en stor stue med udsigt til gaden og masser af plads til hele flokken.

Bedste Airbnb til store grupper i Paris

Fantastisk lejlighed

Fantastisk lejlighed

Nice, moderne, men – mere vigtigt – stor, denne fantastiske lejlighed er stor nok til at host 16 mennesker på en gang. Den har i alt 6 individuelle værelser og en trio af sovesofaer, for ikke at nævne fællesarealerne i grå toner og fyrretræsgulv, der dækker hele 200 kvadratmeter. Lokationen er perfekt både at se seværdigheder og tage del i nattelivet, da den ligger mellem Louvre og Canal Saint-Martin.

Bedste Airbnb til luksusbesøg Paris

Udsøgt lejlighed i hjertet af Paris

Udsøgt lejlighed i hjertet af Paris

Tag del i det søde liv med denne uber-udsøgte lejlighed i det bankende hjerte i byen. Det er en Airbnb plus lejlighed, hvilket garantere den ekstra kvalitet og klasse. Og det er fortjent. Værelserne mingler med klassiske guldbladede og moderne møbler, dinglende lysekroner og ældgamle malede bjælker, det skaber noget helt specielt. Imens bringer et skridt udenfor dig til det kunstneriske Place Dauphine på toppen af attraktionsrige Île de la Cité. Hvad er der ikke at elske?

Er Airbnb billigere end hoteller i Paris?

Hoteller i Paris kan faktisk være utroligt dyre, specielt hvis du vil opleve the City of Light i højsæsoner som jul, sommer eller omkring påske. Airbnbs på den anden side, kan tilbyde noget helt andet på prisfronten. Det er typisk billigere pr overnatning end hotellerne, og kommer oven i købet med mere plads og en del mere for pengene(man kan nemt finde noget delevenligt til hvis man er flere af sted) også kan man lave mad hjemme, så kan man også spare en del på restaurantbesøg.

Best Western Premier Kapital Opera

Men så simpelt er det ikke. Hoteller i Paris har ry for at have fremragende service, en del mere end man får ved at benytte Airbnb. Du vil slippe oprydning, velkomstdrink, baren og roomservice ved at bruge Airbnb. Hvis du foretrækker et ophold med opvartning, kunne et hotel være et godt bud. Det kunne evt være Best Western Premier Kapital Opera. De tilbyder suiter og værelser i det smukke distrikt Montmartre, der også har den dejlige komfort med inkluderet rengøring og en dedikeret reception.

Tænk at se Mona Lisa med egne øjne, lækre selfies på Eiffeltårnet, med smagen af coq a vin og sprød champagne og vin, fashion shopping på Champs Elysée og gåture gennem postkortgaderne i Montmartre, alt dette kan du gøre på et par dage i Paris. Der er masser af seriøse og fantastiske Airbnbs der venter på at give dig en uforglemmelig rejse!

Hvor nyttigt var dette opslag?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Gennemsnitlig vurdering: / 5. Antal stemmer: