Vilkår og Betingelser

1. Vilkår

Ved at få adgang til dette websted, tilgængelig fra https://travelfoot.com/, accepterer du at være bundet af disse webstedsbetingelser og brugsbetingelser og accepterer at du er ansvarlig for aftalen med gældende lokal lovgivning. Hvis du er uenig i nogen af ​​disse vilkår, har du ikke adgang til dette websted. Materialet på dette websted er beskyttet af ophavsret og varemærkeret. Disse servicevilkår er oprettet ved hjælp af Generator for servicevilkår.

2. Brugstilladelse

Der gives tilladelse til midlertidigt at downloade en kopi af materialet på Travelfoot’s websted til personlig, ikke-kommerciel overgangsvisning. Dette er tildelingen af ​​en licens, ikke en overførsel af titel, og under denne licens må du ikke:

  • ændre eller kopiere materialerne;
  • bruge materialerne til ethvert kommercielt formål eller til offentlig visning;
  • forsøg på at reverse engineering af enhver software indeholdt på Travelfoot’s websted;
  • fjerne ophavsret eller andre beskyttede notationer fra materialet eller
  • overføre materialerne til en anden person eller “spejle” materialerne på en hvilken som helst anden server.

Dette giver Travelfoot mulighed for at opsige ved overtrædelse af nogen af ​​disse begrænsninger. Efter opsigelse ophører din visningsret også, og du bør ødelægge alt downloadet materiale i din besiddelse, uanset om det er trykt eller elektronisk format.

3. Ansvarsfraskrivelse

Alt materiale på Travelfoot’s websted leveres “som det er”. Travelfoot giver ingen garantier, må det være udtrykt eller underforstået, og derfor ophæver alle andre garantier. Desuden fremsætter Travelfoot ingen erklæringer om nøjagtigheden eller pålideligheden af ​​brugen af ​​materialet på dets websted eller på anden måde relateret til sådant materiale eller nogen sider, der er knyttet til dette websted.

4. Begrænsninger

Travelfoot eller dets leverandører kan ikke holdes ansvarlige for skader, der opstår som følge af brugen eller manglende evne til at bruge materialet på Travelfoot’s websted, selvom Travelfoot eller en bemyndigende repræsentant for dette websted er blevet underrettet mundtligt eller skriftligt om muligheden for sådan skade. Nogle jurisdiktioner tillader ikke begrænsninger af underforståede garantier eller begrænsninger af ansvar for tilfældige skader, disse begrænsninger gælder muligvis ikke for dig.

5. Revisioner og fejlagtighed

Materialerne, der vises på Travelfoot’s websted, kan omfatte tekniske, typografiske eller fotografiske fejl. Travelfoot lover ikke, at noget af materialet på dette websted er nøjagtigt, komplet eller aktuelt. Travelfoot kan ændre materialet på sit websted når som helst uden varsel. Travelfoot forpligter sig ikke til at opdatere materialerne.

6. Links

Travelfoot har ikke gennemgået alle de sider, der er linket til sit websted, og er ikke ansvarlige for indholdet af et sådant linket websted. Tilstedeværelsen af ​​et link betyder ikke, at Travelfoot godkender webstedet. Brugen af ​​et linket websted sker på brugerens egen risiko.

7. Ændringer af brugsbetingelser for webstedet

Travelfoot kan til enhver tid revidere disse brugsvilkår for sit websted uden forudgående varsel. Ved at bruge dette websted accepterer du at være bundet af den aktuelle version af disse vilkår og betingelser for brug.

8. Dit privatliv

Læs vores fortrolighedspolitik.

9. Gældende lov

Ethvert krav i forbindelse med Travelfoot’s websted er underlagt lovgivningen i ph uden hensyn til dets lovkonfliktbestemmelser.