Säännöt ja käyttöehdot

1. Ehdot

Pääset tälle verkkosivustolle, johon pääsee osoitteesta https://travelfoot.com/, sitoudut noudattamaan näitä verkkosivuston käyttöehtoja ja hyväksyt, että olet vastuussa sopimuksesta voimassa olevien paikallisten lakien kanssa. Jos olet eri mieltä näistä ehdoista, sinulla on pääsy tälle sivustolle. Tämän verkkosivuston materiaalit ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilain suojaamia. Nämä käyttöehdot on luotu käyttöehtojen luontitoiminnon avulla.

2. Käytä käyttölupaa

myönnetään yhden kopion väliaikaisesta lataamisesta Travelfootin verkkosivustolta vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen väliaikaiseen katseluun. Tämä on lisenssin myöntäminen, ei omistusoikeuden siirto, eikä tämän lisenssin nojalla saa:

  • muokata tai kopioida materiaaleja;
  • käyttää materiaalia mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen tai julkiseen esitykseen;
  • yritä suunnitella kaikki Travelfootin verkkosivustolla olevat ohjelmistot;
  • poistaa kaikki tekijänoikeuksien tai muiden omistusten merkinnät materiaalista; tai
  • siirtämällä materiaaleja toiselle henkilölle tai “peilaa” materiaaleja millä tahansa muulla palvelimella.

Tämä antaa Travelfootin lopettaa, jos näitä rajoituksia rikotaan. Irtisanomisen jälkeen myös katseluoikeutesi päättyy, ja sinun tulee tuhota kaikki hallussasi olevat ladatut materiaalit, olivatpa ne painettuja tai sähköisiä.

3. Vastuuvapauslauseke

Kaikki Travelfootin verkkosivuston materiaalit toimitetaan “sellaisenaan”. Travelfoot ei anna mitään takuita, se voidaan ilmaista tai antaa epäsuoraa tietoa, minkä vuoksi se kieltää kaikki muut takuut. Travelfoot ei myöskään esitä mitään verkkosivustonsa materiaalien käytön tarkkuudesta tai luotettavuudesta tai muulla tavoin liittyvistä tällaisiin materiaaleihin tai muihin sivustoihin, jotka on linkitetty tähän verkkosivustoon.

4. Rajoitukset

Travelfoot tai sen toimittajat eivät ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat Travelfootin verkkosivuston materiaalien käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää niitä, vaikka Travelfootille tai tämän verkkosivuston valtuutetulle edustajalle olisi ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti tällaisen vahingon mahdollisuus. Jotkin lainkäyttöalueet eivät salli oletettujen takuiden tai vahingonkorvausvastuun rajoittamista, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Versiot ja

virheet Travelfootin verkkosivustolla näkyvä materiaali voi sisältää teknisiä, typografisia tai valokuvavirheitä. Travelfoot ei lupa, että mikään tämän verkkosivuston materiaaleista on tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Travelfoot voi muuttaa verkkosivustonsa materiaaleja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Travelfoot ei sitoudu päivittämään materiaaleja.

6. Linkit

Travelfoot ei ole tarkistanut kaikkia verkkosivustoonsa linkitettyjä sivustoja eikä ole vastuussa linkitetyn sivuston sisällöstä. Linkkien läsnäolo ei tarkoita, että Travelfoot olisi hyväksynyt sivuston. Linkitettyjen verkkosivustojen käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

7. Sivuston käyttöehtojen muutokset

Travelfoot voi tarkistaa nämä verkkosivuston käyttöehdot milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt, että sitoudut näiden käyttöehtojen nykyiseen versioon.

8. Tietosuojasi

Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme.

9. Sovellettava laki

Kaikkiin Travelfootin verkkosivustoon liittyviin vaatimuksiin sovelletaan Ph: n lakeja riippumatta sen lainvalintasäännöistä.