Airbnb i København

Airbnb i København

København er en af nordeuropas mest fristende og spændende hovedstæder. Fødestedet for ny-nordisk madlavning og et samlepunkt for skandinavisk tøjdesign og møbelhåndværk, er det en drøm for kreative mennesker.

Eftermælet af Hans Christian Andersen – Danmarks egen – oser fra den charmerende gamle bydel, hvor de brostensbelagte veje og fortov, sammen med de skæve huse, ligner noget der er taget direkte ud af et eventyr. Kombiner det med de moderne mikrobryggerier, unik kaffe, multikulturelt køkken fra Arabien og mellemøsten, store operahuse, flotte moderne strande, åbne svømmepøle i havnen og det lækreste bagværk på denne side af Paris, er det nemt at se hvorfor at København topper listerne over rejsedestinationer.

Der er hundredvis af fantastiske muligheder at leje på Airbnb i København. Hvis du er på udkig efter et sted med mere plads, privatliv og mindst ikke en lavere pris pr overnatning, er Airbnb stedet du skal lede. Denne guide tager dig igennem de bedste nabolag og distrikter, og giver endda nogle bud på det bedste Airbnb’s i den danske hovedstad. Lad os komme i gang…

I denne Airbnb guide til København:

Er Airbnb lovligt i København?

Er Airbnb lovligt i København?

Du kan uden problemer booke den autentiske lejlighed på Nørrebro, eller det hyggeligt hus på hjørnet af Københavns gamle bydel – Airbnb er 100% lovligt og accepteret i København. Det er dog ikke uden visse regler. Den danske regering har begrænset antallet af dage specifikke boliger kan lejes ud om året og efterspørger en speciel registrering af boligen. Dette er dog udelukkende udlejerens ansvar og ikke den besøgende. Det betyder at kan slappe af, finde den bolig du ønsker og udforske København uden bekymringer.

Hvor skal jeg bo på Airbnb i København?

De fleste rejsende går efter at se det middelalderen og historiske syn i København, som vil tage dig til Indre By (1). Det er den gamle bydel, som er omringet af de 3 broer: Vesterbro (2) (hvor der er modne cafeer og små butikker), Nørrebro (3) (København multikulturelle himmel) og Østerbro (4) (Et grønt, fredeligt og afslappende kvarter). Udover disse, er det også muligt at blive opslugt af spændende barer og markeder nede ved Christianshavn (5), eller at tage på udflugt til Frederiksberg (6), som faktisk er en by for sig selv, men som har nogle fantastiske familie attraktioner.

Indre By

Indre By

Fordele

 • A little something for everyone
 • Mainstay attractions everywhere you look
 • It’s a truly pretty area
Ulemper
 • Meget travlt
 • Meget dyrt

Indre By er det gamle bydels hjerte i København. Det er her hvor turister tager hen første gang de er i København, for at tage billeder af de ikoniske bygninger og royale paladser. Men det er mere end bare et stykke museum. Her finder du nemlig også en del livlige barer og pubs og indbydende cafeer i midten af Indre By, sammen med de farverige facader ved Nyhavns havn, hvor de små jazzklubber er i perfekt symmetri med de udendørs ølsteder i sommerperioden. Hvis man skal shoppe, er Strøget stedet du skal tage hen, med dens mange populære butikker. Hvis du/i er skal afsted på familieferie, skal i overveje at finde et sted tæt på den store forlystelsespark Tivoli.

Vesterbro
Ølbryggerier viser stilen hos de ikoniske forretninger som Mikkeller © Ruslan_127 / Shutterstock.com

Vesterbro

Fordele

 • En fed del af byen
 • Livlig restaurant scene
 • Fantastiske hjemmebrygging af øl
Ulemper
 • Lidt for ungt for nogle
 • Ingen rigtigt historiske syn

Vesterbro går vestpå fra Indre By, gennem gader der tidligere engang var kendt som et red-light district. Den tid er dog ovre. I dag er det et område fyldt med vintage tøjforretninger, weekends markeder, street food bode og student fyldte barer. Ølbryggerier leder vejen for de ikoniske forretninger som Mikkeller. Der er Ny Nordiske skaldyrsrestauranter i sidegaderne. Det er alt i alt et fedt sted at opholde sig.

Nørrebro
Folk i Nørrebro kvarter som nyder en dejlig sommerdag © Oliver Foerstner / Shutterstock.com

Nørrebro

Fordele

 • Multikulturel restaurant scene
 • God shopping
 • Bar scene
Ulemper
 • Det er meget stort – Find en cykel til at komme omkring!
 • Airbnbs kan være et godt stykke fra Indre By


Fra en gang at være fødestedet for KBHs industrielle arbejdskraft og arbejderklasse, er det Nørrebro ny hovedstadens mest multikulturelle kvarter. Her vil du kunne nyde duften af lækker falafel og sprødt pakket humus, godt krydrede asiatiske retter og indisk karry. Det er nogle små klummer i Nørrebro som man skal have på listen, ligesom shopping mekkaet på Elmegade og det gastronomiske samlingspunkt ved Blågårdsgade. Om sommeren kan det anbefales at tage en tur ned af Dronning Louises Bro, for at drikke en øl med de lokale imens de lyser aftener træder til.

Østerbro

Østerbro

Fordele

 • Det har sin egen strand
 • Flot og afslappet
 • Store Airbnbs som er perfekt til familier
Ulemper
 • Ikke noget vildt natteliv
 • Ingen historiske attraktioner

Østerbro er en oplagt mulighed for at komme væk fra de typiske turistområder og moderne kvarterer. Det er det mindst renoverede og mindst kendte kvarter af trioen af kvarterer som krammer hjertet af hovedstaden.

Generelt set, er det et velhavende boligområde. Det tilbyder fred og ro, omringet af de store lejligheder, boliger og penthouses med royalt udseende. Der er også nogle skjulte juveler på den flotte boulevard ved Østerbrogade – med et hav af pizzeriaer og hjemmelavet bagerbutikker. Om sommeren kan du nyde en af de mange parker der findes og kombinere det med den fantastiske strand lige ved Svanemøllen

Christianshavn
København prestigefyldte operahus

Christianshavn

Fordele

 • Unikke vibes ved fristaden Christiania
 • Kæmpe multikulturelle træk
 • Tæt på Indre By
Ulemper

 

 • Der er ikke så maneg Airbnbs
 • Fristaden er ikke synderligt ren

Christianshavn er et kvarteret splittet op i to meget kontraste dele. På den ene side har du storre kaje og kanaler, sammen med byens prestigefyldte operahus, kunstakademiet og filminstituttet. På den anden side har du fristaden Christiania, en bohemisk sammensætning af kunstgrupper og kunstmarkeder, boder og bazaars,  og hippie barer, som kolliderer med det abstrakte og anderledes graffiti maling som der findes på alle facader og vægge. Resultatet er at det er et sted, der vil tryllebinde både kulturelskere og nysgerrige rejsende, men der er dog ikke alt for mange Airbnbs i dette kulturelle hjørne af hovedstaden.

Frederiksberg
Frederiksberg Palads © yuliya ivanenko / Shutterstock.com

Frederiksberg

Fordele

 • Grønt og med natur
 • Det er hjemmet for Københavns zoologiske have
 • Nogle fantatiske Ny Nordiske køkkener

Ulemper

 • Teknisk set er det slet ikke København
 • Svært at komme til fra lufthavnen eller togstationen

Officielt er det by for sig selv, Frederiksberg er klemt ind i den nordvestlige del af København, og rækker helt fra Vesterbro til det yderste del. Grønt, i god stand og super afslappende, er det muligvis en af det bedste områder hvis du rejser med børn i byen. Det er ikke kun fordi at atmosfæren er mere afslappet og gaderne er mere rolige, men også fordi at du er lige ved siden af Frederiksberg have! Der kan du se den roste Zoologiske Have (Hvor du møder elefanter og pandaer!) og det storslåede Frederiksberg Slot fra 1800-tallet.

Bedste Airbnbs i København

Bedste Airbnb lejlighed i København

110m2 Ekstravagant Luksus Lejlighed

110-square Metre Extravagant Luxury Apartment

Navnet giver en god introduktion til særklasse lejlighed i Indre By. De hvidkalkede vægge giver en designer følelse, mens de tydeligere bjælker (sandsynligvis hundredvis år gamle) giver en autentisk charme. Det kommer også til at nyde det minimalistiske køkken med køkkenø, et vintage spiseområde og soveværelser med super behagelige og komfortable senge med dobbeltmadras. Når vi kigger på lokationen, så er stedet placeret lige ved siden af Strøget – byens største shoppinggade.

Bedste Airbnb hus i København

Bliv opslugt af det slanke design

Bliv opslugt af det slanke design

Virkelig flot design – Dette hus placeret i mellem det grønne Østerbro og det multikulturelle Nørrebro, skinner med stilen uden fra hver mursten og stilfulde møbel. Ren faktisk, var denne bolig med i en 2019 version af Residence Magazine  for dens imponerende interiør. Det hele er fyldt med undervurderet elegance, med strejf af Bauhaus, store potteplanter og moderne art på væggene. Højdepunktet er dog spisestuen, med dens slanke fyrretræsbord og de cafe inspirerede reoler og disk.

Bedste Airbnb til familier i København

Lejlighed på øverste etage med privat balkon

Lejlighed på øverste etage med privat balkon

Denne penthouse bolig vil placere dig midt i hjertet af København. Den er perfekt til familier da underholdning og eventyr kun er et stenkast væk, der finder du nemlig Tivoli, men det er både havnebassiner og shopping i den gamle bydel også. Når du har fået nok af underholdning og aktiviteter, vil du komme hjem til en lys og rummelig lejlighed helt for dig selv, med tre soveværelser (nogle af dem med køjeseng til de små) og en spisestue med vinduer i taget, med massere af naturligt lys og plads nok til hele flokken.

Bedste Airbnb til større grupper i København

Dinesen Kollektion Louis Vuitton Penthouse

Dinesen Kollektion Louis Vuitton Penthouse

Giv hele din rejse gruppe en smag på hvad interiør design betyder i skandinavien, ved at vælge denne fede lejlighed. Den består af fantastiske og overdådige værelser, hvor L-formede sofaer går i harmoni med fladskærms TVs, et kurraterede køkken og endda også en flot 93 kvm tagterrasse, der har en udsigt som slår benene væk under de fleste. Lejligheden kan rumme op til 16 personer i alt.

Bedste Airbnb til budget ophold i København

Deluxe Dobbeltseng I Woodah Boutique Hostel

Deluxe Dobbeltseng I Woodah Boutique Hostel

Det er ingen hemmelighed at København er i den dyrere ende når vi kigger på rejser i Europa, men det er muligt at spare lidt penge på opholdet, hvis du vælger et boutique hostel from for en konventionelle Airbnbs. Du få et privat værelse, med en komfortabel dobbeltseng, sammen med adgang til backpacker lounge og bar. Man får en del for pengene og mulighed for at møde andre rejsende.

Er Airbnb billigere end hostels i København?

Airbnb er altid værd at tjekke ud, hvis du går efter at spare så meget som muligt på din ferie i København. Ophold booket via Airbnb dele service kan ofte have en bedre og lavere pris end traditionelle hotel ophold. Det kan samtidig også være en del billigere hvis man er flere afsted og booker ophold med flere værelser, og man kan endda få en god rabat hvis du booker i en måned eller uge (De kan nogle gange tilbyde 50% rabat!)

Charlottehaven hotel

Det er værd at bemærke at man ikke får den samme service som man får på et hotel, hvis man vælger at booke en Airbnb for sit ophold i København. Hvis du går ægte luksus fra det tidspunkt du træder ind, ville det være en mulighed at finde noget ligesom Charlottehaven hotellet. Det er et 4-stjernet ophold, som er placeret i det stille Østerbro, med adgang til spa faciliteter og stilede værelser med badekar og balkoner.

Lad dig fortrylle i det eventyrlige København ved at booke en af de fantastiske Airbnbs i dag. De kan tage dig hen til de flotte brostenbelagte smøger eller til de moderne bryggeri barer og gade bazars i den ydre del af hovedstaden. Der er ofte gode priser på overnatninger, så slå til nu!

Hvor nyttigt var dette opslag?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Gennemsnitlig vurdering: / 5. Antal stemmer: