Airbnb Kööpenhaminassa

Airbnb Kööpenhaminassa

Siisti Kööpenhamina on yksi Pohjois-Euroopan houkuttelevimmista pääkaupungeista. Uuden pohjoismaisen keittiön syntymäpaikka ja skandinaavisen muotisuunnittelun ja huonekalujen valmistuksen keskus, Kööpenhamina on unelmien toteutuminen luoville. Samaan aikaan Hans Christian Andersenin – Tanskan oman – perintö tihkuu viehättävältä vanhankaupungin alueelta, missä mukulakivikadut ja vinot mökit voisivat yhtä hyvin olla sadusta. Heitä sekaan trendikkäitä mikropanimoita ja yhden alkuperän kahvipaahtimoita, monikulttuurista ruokaa Arabiasta ja Levantista, suuret oopperatalot, tuulen puhaltamat kaupunkirannat, villit uimapaikat satamassa ja maukkaimmat leivonnaiset tällä puolen Pariisia, ja on helppo nähdä, miksi se on aina listojen kärjessä.

Kööpenhaminassa on satoja uskomattomia Airbnb-vuokrauskohteita. Jos haluat paikan missä on hieman ylimääräistä tilaa ja hieman enemmän yksityisyyttä kuin perinteisessä hotellissa, puhumattakaan alhaisemmista yökohtaisista hinnoista, se on hieno paikka etsiä. Tämä opas käy läpi suosituimmat kaupunginosat ja piirit ja antaa jopa muutamia kuumia vinkkejä parhaista Airbnb-kohteista Tanskan pääkaupungissa. Aloitetaan…

Tässä Airbnb-oppaassa Kööpenhaminaan:

Is Airbnb legal in Copenhagen

Onko Airbnb laillinen Kööpenhaminassa?

Ole huoleti ja varaa se minimalistinen kämppä Nørrebrossa tai viehättävä mökki Köpiksen vanhankaupungin kulmassa – Airbnb on 100% laillista ja okei tässä Skandinaavisessa pääkaupungissa. Se ei kuitenkaan tule ilman säännöksiä. Hallitus rajoittaa päivien määrää, jonka tiettyjä kiinteistöjä voi vuokrata vuosittain, ja pyytää erityisiä rekisteröintejä. Kaikki nämä vaatimukset kuuluvat kuitenkin isännän vastuulle, ei matkustajaan. Se tarkoittaa, että voit rentoutua, selata ja varata kämpän tanskalaisen viinerin syntysijoilta ilman yhtään huolta mielessäsi.

Missä minun kannattaa yöpyä Kööpenhaminan Airbnb:ssä?

Suurin osa matkailijoista, jotka haluavat nähdä Kööpenhaminan keskiaikaisen sydämen ja tärkeimmät historialliset nähtävyydet, suuntaavat kohti Indre Bytä (1). Se on vanhakaupunki, jonka ympärillä on niin kutsuttu veljesten trio: Vesterbro (2) (hipsterikahviloita ja putiikkikauppoja), Nørrebro (3) (Köpiksen monikulttuurinen paratiisi) ja Østerbro (4) (vihreä ja rento asuinalue). Näiden lisäksi on myös mahdollista sukeltaa erikoisten boheemibaarien ja kirpputorien Christianshavniin (5) tai mennä Frederiksbergiin (6), joka on itse asiassa oma kaupunki, mutta tarjoaa upeita perheen nähtävyyksiä.

Indre By

Indre By

Hyvät puolet
 • Jokaiselle vähän jotakin
 • Keskeisimmät nähtävyydet mihin tahansa katsot
 • Se on todella kaunis alue
Huonot puolet
 • Erittäin hektinen
 • Erittäin kallis

Indre By on Kööpenhaminan vanhakaupunki-sydän. Täällä ensimmäistä kertaa turistit menevät ottamaan kuvia muratteja täynnä olevista keskiaikaisista rakennuksista ja kuninkaallisista palatseista. Mutta se on enemmän kuin vain museonähtävyys. Löydät riemukkaita pubeja ja kutsuvia kahviloita keskellä Indre Bytä, yhdessä Nyhavnin sataman moniväristen julkisivujen kanssa, joissa jazz-klubit sekoittuvat kesäisin olutterasseihin. Ostoksia varten etsi kämppä Strøgetin pääkadun putiikkien läheltä. Jos vierailet perheen kanssa, kannattaa olla lähellä kuuluisan Tivolin huvipuistolaitteita ja liukumäkiä.

Vesterbro
Käsityöolut näyttää tietä Mikkellerin kaltaisissa ikonisissa paikoissa © Ruslan_127 / Shutterstock.com

Vesterbro

Hyvät puolet
 • Todella mahtava osa kaupunkia
 • Särmikäs ruokaskene
 • Mahtavia käsityöoluita
Huonot puolet
 • Hieman nuorekas joillekin
 • Ei merkittäviä historiallisia nähtävyyksiä

Vesterbro ulottuu Indre Byistä länteen korttelien kautta, joilla oli aikoinaan maine punaisten lyhtyjen alueena. Tämä aikakausi on jo kauan sitten mennyt. Nykyään alue on vintage-vaatekauppojen, viikonloppu-kirpputoreiden, katu-ruokaloiden ja opiskelijoiden täyttämien baarien tapahtumarikas keskus. Käsityöolut näyttää tietä Mikkellerin kaltaisissa ikonisissa paikoissa. Sataman äärellä on uusia pohjoismaisia kalaravintoloita. Löydät katutaidetta ja kukkivia puistoja yllin kyllin. Se vain on monipuolinen ja mukava paikka jossa majoittua.

Nørrebro
Ihmiset Nørrebron alueella nauttivat kesäpäivästä © Oliver Foerstner / Shutterstock.com

Nørrebro

Hyvät puolet
 • Monikulttuurinen ruokaskene
 • Shoppailua itsenäisissä putiikeissa
 • Baariskene
Huonot puolet
 • Se on erittäin iso – Hanki pyörä päästäksesi paikasta toiseen!
 • Airbnb-kohteet voivat olla melko kaukana Indre Bystä

Aikaisemmin Kööpenhaminan teollisuuden sinikaulustyöläisten koti, Nørrebro on nyt pääkaupungin monikulttuurisin alue. Haistat tirisevää falafeliä ja kuminalla maustettua hummusta sekä mausteisia tagineja ja intialaisia curryjä, kaikki yhden alkuperän kahvin ja pohjoismaisten nyyttien rinnalla. Nørrebrossa on joitain jännittäviä pieniä taskuja jotka kannattaa pitää tutkalla, kuten itsenäinen Elmegaden ostosmekka ja Blågårdsgaden gastronomiset sulatusuunit. Kävele kesällä alas Queen Louise -sillalle jakamaan olut paikallisten kanssa, kun valkeat yöt jatkuvat.

Østerbro

Østerbro

Hyvät puolet
 • Sillä on oma ranta!
 • Kaunis ja rento
 • Tilavat Airbnb-kohteet, jotka sopivat erinomaisesti perheille
Huonot puolet
 • Ei paljon yöelämää
 • Ei merkittäviä nähtävyyksiä

Østerbro on loistava keino päästä pakoon keskustan matkakirjoja pänttäävien joukkojen ja muiden trendikkäiden kaupunginosien väkijoukkoja. Se on vähiten kehittynyt ja vähiten tunnettu kolmesta pääpiiristä, joka halaa pääkaupungin sydäntä. Yleisesti ottaen se on hyvin toimiva asuinalue. Se tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta suurten kerrostalojen ja kattohuoneistojen keskellä. Siellä on muutamia elävämpiä paikkoja, kuten Østerbrogaden vilkkaalla bulevardilla – pizzeriat ja artesaanileipomot odottavat siellä. Kesällä voit nauttia runsaasta puistoalueesta ja Svanemøllen upeasta kaupunkirannasta.

Christianshavn
Kööpenhaminan arvostettu oopperatalo

Christianshavn

Hyvät puolet
 • Ainutlaatuinen fiilis Christianian vapaakaupungissa
 • Suurimmat kulttuuriset vetonaulat
 • Lähellä Indre Bytä
Huonot puolet
 • Ei kovin monta Airbnb-kohdetta
 • Vapaakaupunki ei ole erityisen puhdas

Christianshavn on kahden erittäin vastakkaisen puoliskon alue. Toisaalta siellä on upeat laiturit ja kanavat, joita reunustaa kaupungin arvostettu oopperatalo, kuvataideakatemia ja elokuvainstituutti. Toisaalta löydät Christianian vapaakaupungin, boheemilaisen taiteilijoiden valtaamien talojen ja ränsistyneiden markkinoiden erillisalueen, jossa basaarit ja hippi-baarit törmäävät outojen graffiti-seinämaalausten välissä. Tulos on jotain, joka kiehtoo sekä kulttuurin ystäviä että uteliaita matkailijoita, vaikka tässä pääkaupungin kulmassa ei ole liian paljon Airbnb-kohteita.

Frederiksberg
Frederiksbergin linna © yuliya ivanenko / Shutterstock.com

Frederiksberg

Hyvät puolet
 • Vihreä ja vehreä
 • Tämä on Kööpenhaminan eläintarhan koti
 • Hienoa uuden pohjoismaisen kettiön ruokaa
Huonot puolet
 • Teknisesti ottaen se ei ole Kööpenhaminassa ollenkaan
 • Vaikeampi päästä lentokentältä ja rautatieasemalta

Virallisesti oma kaupunkinsa, Frederiksberg on kiilautunut Luoteis-Kööpenhaminaan jatkuen aina Vesterbrosta ulkorajoihin asti. Vihreä, varakas ja erittäin rento, se on luultavasti yksi parhaista alueista, jos matkustat lasten kanssa. Tämä ei johdu vain siitä, että ilmapiiri on rennompi ja kadut ovat hiljaisempia, vaan myös siitä, että saat Frederiksberg Have -puiston hyödyt. Niihin kuuluu arvostettu Kööpenhaminan eläintarha (valmistaudu kohtaamaan norsuja ja jättiläispandoja!) ja suuri 1700-luvun Frederiksbergin linna.

Parhaat Airbnb-kohteet Kööpenhaminassa

Paras Airbnb-huoneisto Kööpenhaminassa

110-square Metre Extravagant Luxury Apartment

110-neliöinen ylellinen huoneisto

Nimi antaa hyvän johdannon tälle korkealaatuiselle huoneistolle Indre By -alueella. Kalkitut seinät lisäävät designer-tunnetta paikkaan, kun taas paljaat puupalkit (luultavasti vuosisatoja vanhat) tuovat aitoa viehätystä. Voit myös nauttia minimalistisesta keittiöstä, jossa on saari, ruokailutilasta, jossa on vintage-istuimet, ja makuuhuoneista, joissa on huippumukava parivuode. Sijainnin kannalta asunto on aivan Strøgetin vieressä – kaupungin tärkeimmän pääkatushoppailun alueen.

Paras Airbnb-talo Kööpenhaminassa

Soak in the Sleek

Ime itseesi tyylikkyyttä

Puhutaanpa Skandi-tyylikkyydestä – tässä vehreän Østerbron ja monikulttuurisen Nørrebron välissä olevassa talossa sitä vuotaa jokaisesta tiilestä ja tyylikkäästä huonekalusta. Itse asiassa kiinteistön tyylikkäitä sisätiloja esiteltiin jopa Residence Magazinen vuoden 2019 painoksessa. Ne kaikki ovat hillittyä eleganssia, mukana on ripaus Bauhausia, suuria ruukukasveja ja modernia taidetta. Kohokohdan on oltava keittiö-ruokasali, jossa on tyylikäs mäntypöytä ja kahvila-tyyliset työtasot.

Paras Airbnb perheille Kööpenhaminassa

Top-floor apartment with private balcony

Ylimmän kerroksen huoneisto, jossa on oma parveke

Tämä kattohuoneisto vie sinut suoraan Kööpenhaminan sydämeen. Se on täydellinen perheille, koska Tivoli-huvipuiston hauskat laitteet ja satumaiset vetonaulat ovat vain kivenheiton päässä, mutta niin on myös venesataman uimapaikat ja vanhankaupungin ostosmahdollisuudet. Kun palaat kaikesta siitä, sinulla on valoisa ja ilmava huoneisto itsellesi, missä on kolme makuuhuonetta (joista osa on varustettu kerrossängyillä pienimmille) ja kattoikkunallinen keittiö-ruokailutila, jossa on tarpeeksi tilaa koko porukalle.

Paras Airbnb suurille ryhmille Kööpenhaminassa

Dinesen Collection Louis Vuitton kattohuoneisto

Dinesen Collection Louis Vuitton kattohuoneisto

Anna koko matkaryhmällesi makua sisustuksen merkityksestä Pohjoismaissa valitsemalla tämä tyylikäs asunto. Se tapahtuu upeiden ja ylellisten huoneiden läpi, joissa L-muotoiset sohvat sekoittuvat taulutelevisioihin ja kuratoituihin keittiölaitteisiin aina laajalle, 93 neliömetrin kattoterassille, josta on laajat näkymät kaupunkiin. Siihen mahtuu yhteensä jopa 16 vierasta.

Paras budjetti-Airbnb Kööpenhaminassa

Deluxe parivuode Woodah Boutique Hostellissa

Deluxe parivuode Woodah Boutique Hostellissa

Ei ole mikään salaisuus, että Kööpenhamina on valikoiman kalliimmalla puolella, kun on kyse kaupunkilomista Euroopassa. Mutta voit yrittää säästää muutaman kruunun majoituksessa valitsemalla tämän boutique-hostellin tavallisen Airbnb:n sijaan. Saat yksityisen huoneen, jossa on mukava parivuode, sekä pääsyn omituiseen reppumatkailijan baariin ja loungeen. Se on ehdottomasti rahan arvoinen, ja voit tavata muita matkailijoita.

Onko Airbnb halvempi kuin hotellit Kööpenhaminassa?

Airbnb kannattaa aina tarkistaa, jos haluat säästää niin paljon kuin voit Kööpenhaminan kaupunkilomalla. Jakopalvelun kautta varattujen kiinteistöjen yökohtaiset hinnat ovat usein huomattavasti pienemmät kuin perinteisen hotellimajoituksen. Eikä siinä kaikki. Voit myös leikata kustannuksia jakamalla usean huoneen asunnon matkakaveriesi kanssa tai etsimällä Airbnb:ssä anteliaita viikoittaisia tai kuukausittaisia alennuksia (ne voivat joskus olla jopa 50%!).

Charlottehaven hotel

On syytä huomauttaa, että et saa samanlaista käytännön palvelua kuin hotelli tarjoaa, jos valitset Airbnb:n Kööpenhaminassa. Jos nautit ylellisyydestä ja hemmottelusta sisäänkirjautumisesta lähtien, saattaa olla parempi harkita Charlottehaven-hotellin kaltaista. Se on neljän tähden hotelli rauhallisessa Østerbrossa, ja siellä on oma spa-tila ja tyylikkäät huoneet, joissa on kylpyamme ja parveke.

Eksy Kööpenhaminan satumaiseen kaupunkiin varaamalla upea Airbnb tänään. Ne voivat viedä sinut vanhankaupungin haalistuneille mukulakivikaistoille tai pääkaupungin ulomman kaupunginosan tapahtumarikkaisiin baareihin ja kirppubazaareihin. Lisäksi niillä on usein houkuttelevat yökohtaiset hinnat!

Kuinka hyödyllinen tämä julkaisu oli?

Klikkaa tähteä arvostellaksesi se!

Keskimääräinen arvostelu: / 5. Äänimäärä: