Airbnb Barcelonassa

Airbnb in Barcelona

Satumainen arkkitehtuuri käy käsi kädessä hurjan yöelämän kanssa aivan Välimeren laidalla, tehden Barcelonasta yhden houkuttelevimmista kaupunkilomakohteista maailmassa. Täällä on vähän kaikkea. Kulttuuria saa isosta määrästä museoita, jotka esittelevät kaikkea Katalonian maalauksista Picassoon. Hedonismin tarjoilee Ravalin boheemipubit ja La Ramblan klubit. Makuhermojasi tyydyttävät El Gòtic goottilaisen korttelin tapas-ravintolat ja ranta-alueen kalaravintolat, joissa friteerattu mustekala sekoittuu patatas bravasiin ja kylmään oluen. Silmiäsi houkuttelevat Antoni Gaudin oudot ja upeat luomukset, joita on siellä täällä, mutta jotka saavuttavat huippunsa La Sagrada Familian kanssa – kiistatta yksi maapallon vaikuttavimmista katedraaleista.

Airbnb Barcelonassa on loistava tapa saada yöpymispaikka Katalonian pääkaupungin kiehtovassa osassa. Koska Barcelonassa voi olla rajoituksia lyhytaikaisten vuokrien määrälle, useimmat ovat huippukorkeatasoisia vain pärjätäkseen kilpailijoille. Joten, valikoimassa on ylellisiä kattohuoneistoja, joissa on solariumeja ja jopa uima-altaita, sekä nykyaikaisia huoneistoja, joissa on hipsteritunnelma ja mukavat king size -vuoteet. Katsotaanpa hieman tarkemmin…

Tässä Airbnb-oppaassa Barcelonaan:

Is Airbnb legal in Barcelona?

Onko Airbnb laillinen Barcelonassa?

Asukkaat ovat painostaneet sääntelemään Barcelonan lyhytaikaisten vuokrien markkinoita pelkojen vuoksi, että paikallisia hinnoitellaan ulos kotikaupunginosistaan. Tämän vuoksi kaupungin viranomaiset eivät ole antaneet yhtään uutta toimilupaa Airbnb:lle Barcelonassa vuodesta 2014 lähtien. Siellä on edelleen yläraja yhdessä erityisten valvontaryhmien kanssa, jotka tutkivat kaupunkia laittomien ilmoitusten vuoksi. Matkailijana olet tuskin joutumassa tekemisiin asian kanssa. Voit silti vapaasti selata ja varata kuten muualla, vaikka voi olla järkevää tarkistaa mahdolliselta isännältä vielä kerran, että heidän paikkansa on aluksella ja rekisteröity.

Missä minun kannattaa yöpyä Barcelonan Airbnb:ssä?

Välimeren ja espanjalaisten sierrojen väliin sullottuna, Barcelona löytää sydämensä puiden reunustamalla kävelyllä Las Ramblasilla (1) – vilkkaan yöelämän ja upeiden ruokailupaikkojen alueella. Vieressä oleva Goottilainen kortteli (2) on tarkoitettu niille, jotka haluavat uppoutua kaupungin rikkaaseen historiaan, kun taas Eixamplessa (3) on suurin osa tärkeimmistä maamerkeistä, kuten La Sagrada Familia. Gràcia (4) on näiden pohjoispuolella ja tarjoaa viileän ja jäähdytetyn pakopaikan runsailla puistoilla. El Raval (5) on lähempänä venesatamaa boheemisilla jazz-klubeillaan, kun taas Barceloneta (6) on paikka mennä uimaan Välimereen ja saada hiekkaa jaloillesi.

Las Ramblas
Las Ramblas on kiireinen keskiyöstä keskiyöhön © Pit Stock / Shutterstock.com

Las Ramblas

Hyvät puolet
 • Paljon energiaa
 • Lähellä tärkeimpiä nähtävyyksiä
 • Erittäin hyvät yhteydet
Huonot puolet
 • Aina todella kiireinen
 • Erittäin äänekäs

La Ramblan 1,2 km on luultavasti lähimpänä kaupungin sielua. Kuuluisa ympäri Espanjaa vilkkaan luonteensa ansiosta, se on puiden reunustama katu, jota koristavat upeat art deco -talot ja enemmän pubeja kuin ehdit ikinä käymään. Se on täysin jalankulkijoille, mutta älä mene lankaan – täällä on kiirettä keskiyöstä keskiyöhön. Suihkulähteet ja mosaiikit koristavat joitakin kulmia, siellä on runsaasti paikkoja ihmisten katseluun kahvin kanssa, ja sieltä löydät Barcelonan kuuluisat kukkakioskit.

Goottilainen kortteli

Goottilainen kortteli

Hyvät puolet
 • Todella tunnelmallinen
 • Historiaa kaikkialla mihin katsot
 • Paljon ruokailu- ja juomapaikkoja
Huonot puolet
 • Erittäin turistinen
 • Kallis

Yli kahden vuosituhannen historia yhdistyy unohtumattomassa Goottilaisessa korttelissa. Roomalaisen menneisyyden kerrosten päällä on mahtavia keskiaikaisia kirkkoja ja luostareita. Se on sokkeloinen paikka, solkenaan mukulakivikatuja ja varjoisia sivukatuja, jotka yhtäkkiä avautuvat suurille aukioille, joiden äärellä on kauniita palatseja ja upeita kirkollisia nähtävyyksiä. Goottilaisessa korttelissa itsessään on alaosioita. Tutustu kivisen El Call -juutalaisen alueen ikivanhat synagogat. Tai suuntaa länteen sijaitsevaan El Bornin hipsterialueeseen, jonka tiukkojen katujen välissä on artesaani-kahvipaahtimoita ja vintage-putiikkeja.

Eixample

Eixample

Hyvät puolet
 • Koti La Sagrada Familialle
 • Asuttu ja elinvoimainen
 • Hyvät kulkuyhteydet
Huonot puolet
 • Liikenne
 • Ei kaunein

Suihkulähteistä kuulusta Plaça de Catalunyasta aina La Sagrada Familian (Barcelonan ylivoimaisesti tunnetuin maamerkki) hämmästyttäviin torneihin Eixamplen alue on aarrearkku ensimmäistä kertaa vierailevalle. Se on ruuhkainen, ihan varmasti. Itse asiassa se on kaupungin vilkkain ja liikenteen täyteisin kulma. Mutta täällä paikallinen Barcelonan elämä jatkuu kaduilla, kattoterassilla olevissa baareissa, maanalaisissa jazz-klubeissa ja katukahviloissa. Eixamplen kortteleissa on myös runsaasti Airbnbs-kohteita – sinua hemmotellaan valinnan runsaudella.

Gràcia

Gràcia

Hyvät puolet
 • Ihanan Parc Güellin koti
 • Erinomainen perheille
 • Vihreä ja vehreä
Huonot puolet
 • Kaukana rannasta
 • Ei suurin Airbnb-kohteiden valikoima

Jos olet epävarma – valitse Gràcia. Miksi? No, tämä ihastuttava alue tarjoaa sekä energiaa että rentoutumista, perhetunnelmia ja runsaasti kulttuuria, kaikki siististi pakattuina vihreille ja vehreille kaduille, jotka kulkevat luoteeseen La Sagrada Familiasta. Voit viettää päiväsi etsimällä joitain lumoavimpia Antoni Gaudin jugendtyylisiä luomuksia, erityisesti oudossa ja upeassa Parc Güellissä. Vaihtoehtoisesti voit käydä ostamassa paikallisia käsitöitä ja ainesosia vilkkaassa Carrer Verdissä tai nauttia piilotetuista kantinoista maalaismaisilla katalonialaisilla tapas-annoksillaan.

El Raval
Barcelonan Nykytaiteen museo © BondRocketImages / Shutterstock.com

El Raval

Hyvät puolet
 • Täydellinen taiteen ystäville
 • Hyvä yöelämä
 • Lähellä rantoja
Huonot puolet
 • Ei perheille
 • Hieman liian eloisa joillekin

Barcelonan Nykytaiteen museon koti on sopiva paikka kaupungin hipsterien ja runoilijoiden kokoontumiselle. Toisin sanoen El Raval, jossa ajatuksia herättävät näyttelytilat sekoittuvat beatnik-kahviloihin ja jazzpaikkoihin. Se on luultavasti täydellinen alue olla, jos haluat maistella Barcelonan off-beat-luonnetta tai suosit salakapakoita ja paikallisia markkinoita isojen nähtävyyksien sijaan. Pidä silmäsi auki upean katutaiteen varalta ja älä unohda vierailla Platja de Sant Sebastiàssa, joka tarjoaa yhden hienoimmista kaupunkirannoista.

Barceloneta
Barceloneta Beach on luultavasti tunnetuin kaupunki © Marco Rubino / Shutterstock.com

Barceloneta

Hyvät puolet
 • Verraton pääsy Barcelonan parhaalle rannalle
 • Paljon kalaruokaa
 • Voit mennä uimaan joka aamu!
Huonot puolet
 • Ei lähellä muita suuria nähtävyyksiä
 • Äänekäs lähellä kävelykatua yöllä

Elämä Barcelonassa valuu Välimeren pehmeille hiekkarannoille aina, kun aurinko paistaa. Barcelonetan ranta on luultavasti kaupungin tunnetuin, ja sitä tukee myös houkuttelevien merenelävien tapas-paikat, olutbaarit ja upeat Airbnbs-kohteet. Ne eivät sijoita sinua kävelyetäisyydelle La Sagrada Familiasta, mutta niitä ympäröivät palmujen reunustamat kävelykadut ja jotkut kaupungin parhaista uimapaikoista. Se on perheille ja ryhmille on loistava alue etsiä Airbnb-kohteita Espanjan kuumana kesänä.

Parhaat Airbnb-kohteet Barcelonassa

Paras Airbnb-huoneisto Barcelonassa

Tyylikäs Zen-Studio, josta on upeat näkymät Las Ramblasille

Tyylikäs Zen-Studio, josta on upeat näkymät Las Ramblasille

Viihtyisä mutta tyylikäs, tämä kaunis asunto sisältää kolme takorautaista parveketta aivan La Ramblan – kaupungin tärkeimmän vetonaulan – vilkkaiden katujen yläpuolella. Tämä tarkoittaa sitä, että voit katsella ihmisiä oman makuuhuoneesi ikkunoista tai – jos haluat – isoin ikkunoin varustetusta ruokasalista. Keittiö, jossa on pieni liesi, yhdistyy oleskelutilaan, jossa on L-muotoinen sohva, joka on päällystetty rauhoittavilla vaaleansinisillä ja harmailla sävyillä tarjotakseen tilaa, jonka luo odotat palaavasi joka ilta.

Paras Airbnb-talo Barcelonassa

Mukava Park Güell talo puutarhalla & pysäköinnillä

Mukava Park Güell talo puutarhalla & pysäköinnillä

Tämä kuuden makuuhuoneen talo sijaitsee Gràciassa Güell-puiston kauniiden puiden reunustamien katujen keskellä. Moderni ja ilmava, siinä on kaikki tarvitsemasi mukavuudet, suuresta keittiö-ruokailutilasta tilavaan L-sohvalla varustettuun oleskelutilaan. Lisäksi puutarha on todellinen plus kuumille kesäilloille, siellä voit jakaa katalonialaisia viinejä ja paikallisia ruokia kavereidesi kanssa.

Paras Airbnb perheille Barcelonassa

Kattohuoneisto terassilla ja 3 makuuhuonetta

Kattohuoneisto terassilla ja 3 makuuhuonetta

Vie perheesi muinaisen rakennuksen ylimmälle kerrokselle keskellä satumaista Barcelonan Goottilaista korttelia tällä kattohuoneistolla. Sen kohokohta on suuri solariumterassi, jossa koko matkaporukka voi nauttia espanjalaista aurinkoa aina, kun kiertoajelut ovat hoidettu. Sisustus on yksinkertainen mutta tyylikäs, siinä on hyvän kokoinen keittiö ja kolme erillistä makuuhuonetta.

Paras Airbnb suurille ryhmille Barcelonassa

Villa Victoria Barcelona

Villa Victoria Barcelona

Maksa hieman ylimääräistä ja saatat löytää itsesi rentoutumassa suihkuseurapiirihuvilassa kukkuloilla Barcelonan yläpuolella. Kahdeksan makuuhuoneen talo, jolla on arvostettu Airbnb Luxe -luokitus, on varmasti yksi tilavimmista koko kaupungissa. Talon koko on kuitenkin vasta alkua, sillä vieraat nauttivat myös paikan päällä sijaitsevasta uima-altaasta, yksityisestä porealtaasta, pelihuoneesta ja jopa omasta baaristaan.

Paras budjetti-Airbnb Barcelonassa

Hola Hostal Eixample

Hola Hostal Eixample

Haluatko säästää mahdollisimman monta euroa sangria-iltoihin El Ravalin baareissa? Valitse tämä 24 hengen asuntola Hola Hostalissa, joka voi viedä sinut alas Eixamplen vilkkaille kaduille, lähellä paikkaa, jossa La Sagrada Familia nousee korkealle korttelin yläpuolelle. Puhdas ja minimalistinen, laitoksessa on kerrossänkyisiä huoneita, jotka ovat hyvin ilmastoituja ja tilavia. Siellä on myös upea yhteinen alue, jossa on biljardipöytiä, jossa retkeilijät tapaavat ja seurustelevat ja kilistelevät olutlaseja iltaisin.

Onko Airbnb halvempi kuin hotellit Barcelonassa?

Jos seuraat tarkasti matkabudjettia, saatat huomata, että Airbnb Barcelonassa tarjoaa enemmän vastinetta rahoillesi tavalliseen hotelliin verrattuna. Palvelussa on kohteita, jotka maksavat sinulle vain kourallisen euroja per yö. Lisäksi suuret huoneistot, joissa on useita makuuhuoneita, voidaan jakaa koko matkaseurueen kanssa, ja niissä on usein itsepalvelumahdollisuudet, mikä tarkoittaa, että tapaksille ja sangrialle riittää enemmän rahaa, kun olet kaupungilla!

H10 Casa Mimosa

Sanoisimme, että Barcelonan hotellit tarjoavat hieman enemmän palvelua kuin Airbnb. Se kannattaa pitää mielessä, jos olet sellainen matkailija, joka haluaa herätä juuri valmistetun kahvin ja valmiiden aamiaisbuffetien tuoksuihin tai haluat että huoneesi siivotaan joka päivä, kun olet kiireinen nähtävyyksillä. Ja bonukset eivät pääty tähän. Katso vaikka upeaa H10 Casa Mimosaa. Se on erittäin arvostettu laitos, jossa on kaikki hotellimajoituksen hienoudet. Hotelli sijaitsee syvällä Eixamplen vilkkaassa korttelissa, ja siinä on kattouima-allas ja oma kuntosali.

Barcelonassa veiviilistat lyhenevät. Unohtumattomat kohteet, kuten La Sagrada Familia, ja sokkelomaiset kaupunginosat, kuten Goottilainen kortteli, huolehtivat siitä. Lisäksi sinulla on Välimeren hiekkarantoja ja erittäin vilkasta yöelämää odotettavissa. Mitä sinä vielä odotat?

Kuinka hyödyllinen tämä julkaisu oli?

Klikkaa tähteä arvostellaksesi se!

Keskimääräinen arvostelu: / 5. Äänimäärä: