Airbnb Los Angelesissa

Airbnb Los Angelesissa

Los Angeles on tähtien kaupunki. Hollywoodin ja Universalin temmellyskenttä on yksi maailman hohdokkain ja julkkistäyteisin metropoli. Voit törmätä legendaarisiin katuihin, kuten Sunset Boulevard, tai käydä katsomassa kimaltelevia kultaisia tähtiä Walk of Fame -kävelykadulla, puhumattakaan vierailusta oikeissa elokuvakulisseissa elokuvastudioilla. Pohjoisen LA:n tähtiä kuhisevien korttelien takana on koko joukko tutkimisen arvoisia alueita. Katso vaikka sisukasta Venice Beachia, jossa 60-luvun surffaus- ja skeittauskulttuuri elää edelleen rantakadun ympärillä. Mene Santa Monicaan ja Pacific Palisadesiin rentoutumaan SoCal-baareihin tyylikkäiden huviloiden vieressä. Sitten tulevat vilkkaat, monikulttuuriset kaupunginosat, jotka pyörivät Downtown LA:n pilvenpiirtäjien ympärillä. Siellä on paljon nähtävää.

Huolimatta joistakin lyhytaikaisten vuokrien rajoituksista (lisää alla) LA:ssa, kaupungissa on edelleen lähes 17000 kohdetta. Niitä on myös kaikenlaisia ja kokoisia, tyylikkäiden Hollywood B&B-majoitusten boutique-hotellihuoneista suolan huuhtomiin surffaushostelleihin, lähellä Tyynenmeren rantoja. Tämä opas käy läpi joitakin parhaita alueita etsiä niitä, ja jotkut parhaista Airbnb-kohteista koko kaupungissa. Nauti…

Tässä Airbnb-oppaassa Los Angelesiin:

Is Airbnb legal in Los Angeles

Onko Airbnb laillinen Los Angelesissa?

Airbnb on laillinen Los Angelesissa. Lyhytaikaisten vuokrausten osalta on kuitenkin olemassa melko tiukkoja sääntöjä. Esimerkiksi isännät saavat vuokrata vain ensisijaisen asuinpaikkansa. Lisäksi jokainen kohde on rekisteröitävä kaupungin viranomaisille, eikä kukaan saa hallita useampaa kuin yhtä kiinteistöä kerrallaan.

Nämä kaikki ovat suhteellisen uusia rajoituksia, mutta ne ovat vähentäneet käytettävissä olevien paikkojen määrää LA:ssa. Suosittelemme etsimään kyseistä rekisteröintinumeroa ennen varaamista. Siitä ei myöskään ole mitään haittaa jos otat yhteyttä isäntään ja kysyt, että he ovat varmasti rekisteröityneet asianmukaisesti. On erittäin epätodennäköistä, että sinua rangaistaan matkustajana rekisteröimättömässä paikassa, mutta on mahdollista, että vierailusi peruutetaan ilman varoitusta.

Missä minun kannattaa yöpyä Los Angelesin Airbnb:ssä?

LA on massiivinen. Haluat ehkä aloittaa Airbnb-hakusi Downtownista (1), jossa tiedät olevasi lähellä kaikkia tärkeimpiä nähtävyyksiä, vaikka se onkin kiireinen – ja toisinaan inhorealistinen – alue. Hollywood tähdentäyteisillä kaduillaan (2) on toinen hyvä valinta ensimmäistä kertaa matkustaville. Santa Monican rannat (3) aloittavat rantaviivan lännessä. Ne ovat melko tyylikkäitä, mutta eivät aivan yhtä tyylikkäitä kuin viereisessä Malibussa (4). Tyynenmeren rannalla on taiteellinen Venice Beach (5) ja sitten South Bay (6), joukko itsenäisiä kaupunkeja, joissa on vieraanvarainen tunnelma. Sitten tulee Orange County (7) – huippupaikka rentoutua aaltojen ääressä. Lopuksi löydät Anaheimin (8) sisämaassa ja lähempänä kukkuloita, jonka vetonaulana on Disneyland ja perheystävällisempiä Airbnb-vaihtoehtoja.

Downtown

Downtown

Hyvät puolet
 • Nouseva alue
 • LA Live ostos- ja viihdekeskus
 • Suuret konserttisalit
Huonot puolet
 • Jonkin verran köyhyyttä
 • Sinun täytyy matkustaa päästä rannikolle tai Hollywoodiin

Downtown LA on todellisten kontrastien paikka. Sen itäpuolta hallitsee Skid Row, alue, joka on tunnettu korkeasta köyhyysasteestaan ja kodittomista ihmisistä. Lännessä on rönsyilevä ja uber-cool LA Live -ostoskeskus, jossa on upeat uudet 4DX-elokuvateatterit ja kiehtova GRAMMY Museum. Totuus on, että Downtown on edelleen matkalla, mutta näkyvämpiä nähtävyyksiä on yhä enemmän joka vuosi. Pitäydy läntisissä kortteleissa, kun etsit Airbnb-kohteita, ja ole valmis matkustamaan metrolla päästäksesi LA:n muille kuuluisille alueille.

Hollywood
Hollywood Boulevard © f11photo / Shutterstock.com

Hollywood

Hyvät puolet
 • Jotkut kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä
 • Ikoniset kadut kävelylle
 • Hyvä yöelämä
Huonot puolet
 • Paljon liikennettä
 • Ei kovin kaunis

Hollywood on luultavasti koko Los Angelesin tunnetuin alue. Älä kuitenkaan tule odottaen tyylikästä ylellisyyttä, jonka olet nähnyt elokuvissa. Useimmat A-listalaiset menevät suoraan korkeuksiin vehreän Hollywood Hillsin alueelle. Hollywood itsessään on melko ränsistynyt, ja korkeat rakennukset kohoavat liikenteen tukahduttamien bulevardien yli. Silti sitä ei voida lyödä tukikohtana LA:ssa, jos haluat kävellä Sunset Boulevardin ja Walk of Famen ikonisia katuja.

Santa Monica

Santa Monica

Hyvät puolet
 • Ranta on aivan kynnyksellä
 • Upeat auringonlaskut
 • Putiikki shoppailua
Huonot puolet
 • Hieman liian yläluokkainen joillekin ihmisille

Alat tuntea suolan makua Tyynenmeren alueelta, kun kävelet autolla täytettyjen katujen yli rentoon Santa Monican kaupunkiin. Virallisesti osa suurkaupunkia, se tuntuu hyvin erilaiselta. Palmujen reunustamat kadut jatkuvat alas upeaan kultaiseen hiekkaan, kaikkialla putiikkeja ja mukavia naapurustokahviloita. Sinun on todennäköisesti maksettava ylimääräistä Santa Monicassa olemisen ylellisyydestä, mutta palkkiona on korkealuokkaista ruokailua ja meren läheisyys.

Malibu

Malibu

Hyvät puolet
 • Todella korkeatasoinen alue
 • Maailmanluokan surffaamista
 • Upeat rannat
Huonot puolet
 • Erittäin kuppikuntamainen
 • Ei suurkaupungin sydämessä

Tuokaa aurinkolasit ja pakatkaa designerbikinit, ihmiset – Malibu sijaitsee kiistämättä Los Angelesin alueen upeimmalla rantaviivalla. Vuosikymmenien aikana tästä kaupungista on tullut synonyymi rennolle, korkeatasoiselle kalifornialaiselle surffauskulttuurille. Itse asiassa se on jopa nimetty World Surf Reserve -alueeksi, joten voit odottaa mahtavia aaltoja aivan kynnykselläsi. Kaiken lisäksi se on reunustettu upeilla lahdilla, kuten Zuma Beach, ja siellä on enemmän korkeatasoisia viinibaareja ja hienoja ravintoloita kuin voit kuvitellakaan.

Venice Beach
Venice on yleensä täynnä skeittaajia ja painoja nostavia kehonrakentajia © Raquel Rodr / Shutterstock.com

Venice Beach

Hyvät puolet
 • Mahtava yöelämä
 • Vastakulttuurin tunnelmaa
 • Elävää musiikkia
Huonot puolet
 • Hieman turistirysä
 • Gentrifikaatio on vienyt vähän aitoudesta

Psykedeelisen rockin ja amerikkalaisen vastakulttuurin ystävät tietävät jo todennäköisesti omalaatuisen Venice Beachin. Taiteellinen ja särmikäs, se on LA:n rantaviivan luova osa. Huomaat sen yleensä olevan täynnä skeittaajia ja painoja nostelevia kehonrakentajia, mausteilta tuoksuvia katuruokamyyjiä ja kaikenlaisia boheemeja olutbaareja. Se muuttuu myös melko meluisaksi yöllä, yleensä The Doors -tribuuttibändit ja Abbot Kinney Boulevardin villien noir-baarien kanssa.

South Bay

South Bay

Hyvät puolet
 • Perheystävällinen
 • Rantakaupungit – valtameri on lähellä
 • Lähellä LAX-lentokenttää
Huonot puolet
 • Hieman liian esikaupunkimainen joillekin
 • Kaukana Hollywoodista

South Bay on kokonainen alue Los Angelesia. Se kattaa useita ihania esikaupunkien rantakaupunkeja LAX-lentokentän toisella puolella. Ne ovat kaikki melko hauskoja, alkaen El Segundon hotellilomakeskuksesta ja päättyen Torrance Beachin hyvin hoidetulle alueelle. Vilkas ja varakas, nämä kaupunginosat ovat erinomaisia perheille, jotka haluavat olla meren rannalla. Niissä on myös tyylikkäitä ostosalueita (miten olisi uudet uikkarit?) ja niillä on aurinkoisia rantakatuja, jotka kuhisevat elämää aamusta iltaan.

Orange County

Orange County

Hyvät puolet
 • Fantastiset rannat
 • Hyvät surffausrannat
 • Runsaasti tyylikkäitä alueita
Huonot puolet
 • Tämä on melkein niin kauas kuin voit mennä Hollywoodista
 • Kallis

Omasta Fox-TV-ohjelmastaan tunnetuksi tullut Kalifornian kulma on hyvien aikojen paikka. Se takertuu Los Angelesin eteläisimpään osaan, ja sen rajojen sisällä on joitain erittäin tunnettuja nimiä: Huntington Beach, Laguna, San Clemente. Ne kaikki ovat korkealuokkaisia ja ihania oleskella. Heillä on upeat kultahiekkarannat, joita reunustaa palmut. Parasta surffausta varten sanoisimme, että valitse avoimemmat rannat pohjoisessa. Tyylikkäisiin putiikkeihin ja haute-ruokiin Laguna on loistava valinta.

Anaheim

Anaheim

Hyvät puolet
 • Disneyland on täällä!
 • Lähellä vuoria
 • Erittäin perheystävällinen
Huonot puolet
 • Ei lähellä rantaa
 • Hieman tylsää, jos et aio Disneylandiin

Anaheim vie sinut pois LA:n aaltojen huuhtomilta Tyynenmeren rannoilta esikaupunkiin, joka ulottuu itään. Siinä on kuitenkin muutama huippuluokan nähtävyys. Tärkein niistä on valtava Disneyland Park, joka on ehdottomasti LA:n lumoavimpien koko perheen nähtävyyksien joukossa. Sen ympärillä paljon perheystävällisiä ravintoloita ja hotellikeskuksia, joista useimmissa on uima-allas. Anaheim voi myös olla upea tukikohta Chino-kukkuloiden ja karujen kanjonien tutkimiseen Silveradon ympäristössä.

Paras Airbnb-kohde Los Angelesissa

Paras Airbnb-huoneisto Los Angelesissa

Tutustu kaupunkiin Sunny Palms -huoneistosta

Tutustu kaupunkiin Sunny Palms -huoneistosta

Tässä tyylikkäässä Airbnb Plus -kohteessa on moderni sisustus, joka huokuu 1950-luvun länsirannikon tunnelmaa. Saat kitschahtavan pienen keittokomeron ja tuulisen oleskelutilan, jossa on valtameren sävyjä. Se on kaiken lisäksi todella kätevässä paikassa: LAX-lentokenttä on vähän etelässä, rannat ovat hieman länteen, ja Hollywood ja Downtown LA ovat pohjoisessa ja idässä.

Paras Airbnb-talo Los Angelesissa

Petite Hollywood Central Bungalow

Petite Hollywood Central Bungalow

Petite Hollywood Central Bungalow saattaa olla pieni, mutta se on täynnä luonnetta. Piilotettuina Pohjois-LA:n tapahtumarikkaille kaduille, löydät sen söpön puuoven takaa. Siellä se avautuu nurmikentällään ja pienellä lepotuolilla. Siellä on bijou-keittiö ja raikas kylpyhuone sekä ilmastointi kaikkialla.

Paras Airbnb perheille Los Angelesissa

Moderni koti uima-altaalla

Moderni koti uima-altaalla

Disneylandin läheisyys on palkinto perheille tässä ihastuttavassa modernissa huvilassa LA:n sisämaassa. Ikonisesta lomakeskuksesta on noin 10-15 minuutin ajomatka. Sillä välin puutarhassa on oma uima-allas, suuri keittiö-ruokailutila, puhumattakaan nykyaikaisesta oleskelutilasta, jossa voitte kaikki istua ja rentoutua vietettyänne päivän huvipuistossa.

Paras Airbnb suurille ryhmille Los Angelesissa

Vintage, rakastava ja tilava lähellä Laxia, Spacexia ja Dtla:ta

Vintage, rakastava ja tilava lähellä Laxia, Spacexia ja Dtla:ta

Voisi kuvitella, että sinut on viety Mexicana kylään, kun kiinnität katseet tähän viehättävään LA-kaupunkitaloon. Jep, se näyttää kuin se olisi suoraan espanjalaisesta vuoristosta. Sisällä on neljä makuuhuonetta, jotka yhdessä tarjoavat kapasiteetin jopa 12 vieraalle kerralla. LAX on myös kätevästi lähellä, samoin kuin 110 valtatie, jolla pääset Downtown LA:han.

Paras Airbnb erikoisempaa oleskelua varten Los Angelesissa

Venice Beachin vierasyksiö uima-altaalla ja porealtaalla

Venice Beachin vierasyksiö uima-altaalla ja porealtaalla

Hemmottele parempaa puoliskoasi matkalla erikoiselle Venice Beachille varaamalla tämä ylellinen Plus-kohde. Se on melko hiton omituinen itsessään, sillä siinä on kylpyhuone ulkosalla ja espanjalaista casita-tyyliä. Asiakkaat voivat myös nauttia suuresta ulkouima-altaasta ja yksityisestä porealtaasta. Se sopii erinomaisesti rentoutumiseen rantatiellä vietetyn päivän jälkeen.

Onko Airbnb halvempi kuin hotellit Los Angelesissa?

On hyvät mahdollisuudet säästää rahaa matkallasi Enkelten kaupunkiin varaamalla Airbnb perinteisen hotellin sijaan. Hinta per yö on yleensä hieman alle sen, mitä voit odottaa maksavasi lomakohteen täyden palvelun hinnasta. Lisäksi tarjolla on ylimääräisiä säästöjä, kun otat huomioon, että Airbnb-kohteet ovat yleensä suurempia, jolloin voit jakaa kustannukset useamman matkustajan kanssa. Tämän lisäksi itsepalvelumajoitukset ovat yleinen piirre, joten saatat huomata, että käytät vähemmän rahaa ulkona Malibun ja Santa Monican tyylikkäissä ruokapaikoissa.

The Hollywood Roosevelt

Tietysti Airbnb:llä ei ole samaa ylellisyyttä kuin hotellilla. Jos haluat hemmotella itseäsi siitä hetkestä lähtien, kun saavut länsirannikolle, harkitse huoneen varaamista paikassa kuten The Hollywood Roosevelt. Se on neljän tähden hotelli, jossa on oma ulkouima-allas ja upeat aulahallit, jotka on sisustettu art deco -tyylillä. Niin, ja se on turistien suosiman Hollywoodin sydämessä!

LA on yksi Amerikan kiehtovimmista, tähtientäyteisimmistä kaupungeista. Mene sisään ja aloita hämmästyttäviin alueisiin tutustuminen, kuten uber-trendikäs Malibu ja kuuluisa Hollywood, tämän Airbnb-oppaan avulla tänään…

Kuinka hyödyllinen tämä julkaisu oli?

Klikkaa tähteä arvostellaksesi se!

Keskimääräinen arvostelu: / 5. Äänimäärä: