Airbnb Mallorcalla

Airbnb Mallorcalla

Mallorca on kuin helmi Espanjan Baleaarien saarten tiarassa. Serra de Tramuntanan rosoisilta huipuita pudoten upeille valkoisten kivien lahdille ja rosoisille niemille, joiden päällä on pinjoja. Vedet ovat tunnetusti sinisiä ja kirkkaita. Rantakaupungit ovat kaikin tavoin loma-mekka, jossa on rantahuviloita ja tyylikkäitä cocktailbaareja, jotka piristyvät auringonlaskun aikaan. Kaiken lisäksi Mallorcasta löytää upean historiallisen pääkaupungin, suuren alueen viinitiloja ja unettomia juhlapaikkoja – Magaluf, katsomme sinua – jotka viihdyttävät 18-30-vuotiaita väkijoukkoja toukokuusta lokakuuhun. Ei ihme, että tämä on niin suosittu eurooppalainen pakopaikka.

Jos kaikki tämä on herättänyt vaellushalusi, jatka toki lukemista. Tässä Mallorcan Airbnb-oppaassa on kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit varata unelmakämpän saarelta. Se käy läpi parhaat kaupungit ja alueet, joissa kannattaa harkita oleskelua, ja esittelee jopa muutamia hienoimmista yksittäisistä vuokrakohteista, jotka ovat saatavilla. Aloitetaan…

Tässä Airbnb-oppaassa Mallorcalle:

Is Airbnb legal in Mallorca

Onko Airbnb laillinen Mallorcalla?

Mallorca, kuten monet muut matkakohteet Espanjassa ja kaikkialla Euroopassa, on viime vuosina ottanut käyttöön tiukkoja uusia rajoituksia lyhytaikaisten turistivuokrausten hallitsemiseksi. Tuloksena on ollut valtava pudotus kiinteistöjen määrään, jotka ovat vuokrattavissa Airbnb:n kautta. Lisäksi on puhuttu ankarista sakoista kiinteistönomistajille, jotka vuokraavat edelleen paikkojaan ilman asianmukaisia lupia.

Onneksi on epätodennäköistä, että rangaistukset annetaan matkustajille, jotka joutuvat laittomien ilmoitusten kohteeksi. Lisäksi voit nyt tarkistaa, että kaikki on kunnossa Airbnb-kohteesi kanssa Mallorcalla etsimällä rekisteröintinumeroa listaussivulla tai yksinkertaisesti ottamalla yhteyttä isäntääsi ennen varausta.

Missä minun kannattaa yöpyä Mallorcan Airbnb:ssä?

Useimmat matkustajat saapuvat Mallorcaan lentokentän kautta, joka on aivan suuren Palma de Mallorcan kaupungin laidalla (1). Pari päivää saaren viehättävässä pääkaupungissa on välttämätöntä, jos et ole ennen käynyt, sen hunajakivestä valmistetulla katedraalilla ja sokkeloisella vanhankaupungilla on oma tenhonsa. Seuraa rannikkoa etelään ja länteen ja pääset lopulta Magalufin unettomille juhlakaduille (2). Mene itään ja Cala d’Or (3) loistavat paratiisilaivat voivat olla menussa. Matkailijat, jotka haluavat suunnata Mallorcan kovemmalle maastolle, saattavat haluta harkita oleskelua maalaismaisessa ja rauhallisessa Serra de Tramuntana (4) vuoristossa, mutta Port de Pollença (5) on toinen hyvä vaihtoehto alueen pohjoisilla laidoilla. Samaan aikaan Cala Millor (6) on yksi suosituimmista perhekohteista, tunnettu kahden kilometrin rannasta ja vilkkaasta kävelykadusta.

Palma de Mallorca
Catedral de Mallorca

Palma de Mallorca

Hyvät puolet
 • Mallorcalaisen kulttuurin paikka
 • Mahtava yöelämä
 • Kauniita historiallisia nähtävyyksiä
Huonot puolet
 • Ei parhaat rannat
 • Äänekäs ja ruuhkainen

Palma de Mallorca – lyhyesti vain Palma – on Baleaarien ketjun suurin (oikeastaan ainoa) kaupunki. Se on todellinen espanjalainen helmi, joka sekoittaa maurien, aragonilaisten ja andalusialaisten vaikutteita mahdottoman upean Catedral de Mallorcan, keskiaikaisen goottilaisen rakennuksen mestariteoksen, varjossa. Historiallisen keskustan sisällä, joka pyörii katedraalin ympärillä, on jälkiä arabialaisista kylpylöistä, perinteisestä espanjalaisesta härkätaisteluareenasta ja pienistä kujista ja aukioista, jotka sykkivät tapas-keittiöistä ja olutbaareista. Et varmasti kyllästy täällä, joko yöllä tai päivällä, mutta saatat kaivata parempaa rantaa tai vuorille, jos viivyt liian kauan.

Cala d'Or

Cala d’Or

Hyvät puolet
 • Uskomattoman upeat uimapoukamat
 • Perheystävällinen lomakeskus
 • Kauniit ympäröivät luonnonpuistot
Huonot puolet
 • Se on todella ruuhkainen kesällä
 • Voi olla hintava

Cala d’Or on täydellinen matkaesitteisiin ja Mallorcan postikortteihin joka puolella maailmaa, lähinnä viiden erillisen lahden ansiosta, jotka täplittävät läheistä rannikkoa. Pinjojen, täydellisen turkoosin veden ja kultaisen hiekan ansiosta niitä pidetään hienoimpina uimapaikkoina koko saarella. Valitettavasti voi olla hankalaa löytää paikka yhdessäkään niistä ruuhkaisten kesäkuukausien aikana – sellainen on Cala d’Orin suosio. Silti lomakeskus itsessään on viehättävä vaihtoehto perheille ja pariskunnille, siellä on vilkas venesatama, vieraanvaraisia kalaravintoloita ja laitamilla metsäisiä kukkuloita.

Port de Pollença

Port de Pollença

Hyvät puolet
 • Hiljainen mutta tyylikäs
 • Hyvä purjehdukseen
 • Upea tukikohta karun Pohjois-Mallorcan tutkimiseen
Huonot puolet
 • Vaikea päästä lentokentältä
 • Erittäin kausiluonteinen – jotkut paikat ovat täysin kiinni talvella

Taivaansinisen Välimeren hohtavan lahden äärellä, karun Cap de Formentorin alla saaren pohjoisreunalla, Port de Pollença löytää hienon tasapainon rentoutumisen ja suihkuseurapiirien tyylin välillä. Koko historiansa ajan pieni venesatama – nyt täynnä kitchisiä mökkejä, joissa on punatiiliset katot – on ollut Latino-kirjailijoiden ja maalareiden muusa. Nykyään siellä käyvät pääasiassa perheet ja purjehtijat, jotka kulkevat tuulisen Pine Walk -kävelykadun varrella ja käyttävät tätä paikkaa tukikohtana Pohjois-Mallorcan tuulen puhaltamien lahtien ja viinialueiden tutkimiseen.

Magaluf
Punta Ballena-katu Magalufissa © zixia / Shutterstock.com

Magaluf

Hyvät puolet
 • Yöelämä
 • Vesiurheilu
 • Kunnollinen ranta
Huonot puolet
 • Melko mauton
 • Erittäin äänekäs ja riehakas

Magaluf on osa Mallorcaa johon mennä, jos haluat juhlia. Hohtavan valkoisen hiekkarannan äärellä tämä kaupunki on ollut merkittävä 18-30-vuotiaiden yöelämän Mekka vuosikymmenien ajan. Strip on paikka, jossa suuri osa toiminnasta tapahtuu, halpojen ja iloisten ammuttujen baarien ja sykkivien tanssilattioiden välillä, jotka pysähtyvät vasta auringossa. Päivän aikana banaanivenekyydit ja viini-risteilyt ovat normaalia. Paikat yleensä sulkeutuvat kokonaan sesonkiajan ulkopuolella (marraskuusta maaliskuuhun), ja suurimmat väkijoukot saapuvat kesän aikana (heinä-ja elokuussa).

Serra de Tramuntana
Sóller, kuuluisa kaupunki, joka sijaitsee syvällä harjanteiden välissä.

Serra de Tramuntana

Hyvät puolet
 • Henkeäsalpaavat vuoristomaisemat
 • Kauniita perintökyliä
 • Maalaismaiset Airbnb-kohteet, jotka ovat todella kaukana kaikesta
Huonot puolet
 • Ei yöelämää
 • Vaikea päästä

Serra de Tramuntana vuorijono on UNESCON maailmanperintökohde. Ne muodostavat Mallorcan villin ja karun selkärangan, joka kulkee saaren lounaiskärjestä pohjoiseen huippuunsa. Sisällä on leviäviä pensaikkojen ja rosoisten kallioiden huippuja, jotka kaikki kiemurtelevat dramaattisia vaellusreittejä. Siellä on myös piilotettuja kyliä, kuten taiteelliset Deià ja Valldemossa, joissa Chopin kerran vietti kesää. Airbnb:llä on huviloita ja mökkejä alueen villikukkaniittyjen ja sitrushedelmätarhojen ympäröimänä, mutta myös runsaasti asuntoja Sóllerissa ja sen ympäristössä, kuuluisassa kaupungissa, joka sijaitsee syvällä harjanteiden välissä.

Cala Millor

Cala Millor

Hyvät puolet
 • Erinomainen perheille
 • Ihana ranta
 • Lukemattomia hotelli- ja Airbnb-vaihtoehtoja
Huonot puolet
 • Puuttuu aitoutta
 • Ei paljon kulttuurisia vetonauloja

Cala Millor saattaa olla Mallorcan saaren suosituin lomakaupunki. Suosikki palaavien eläkeläisten ja perheiden parissa kaikkialta Pohjois-Euroopasta, sillä on kaikki tarpeellinen matkailun infrastruktuurille, jota voit toivoa – palmuja täynnä oleva kävelykatu, runsaasti kahviloita ja pizzapaikkoja meren rannalla ja yksi suurimmista valikoimista bed & breakfasteja ja hotelleja. Toiminnan keskipiste todellakin on ranta. Toukokuusta syyskuuhun se on tulvillaan aurinkotuoleja ja sateenvarjoja, jotka jatkuvat rantaa alas kohtaamaan puhtaan siniset vedet.

Parhaat Airbnb-kohteet Mallorcalla

Paras Airbnb-huoneisto Mallorcalla

Rantahuoneisto

Rantahuoneisto

Voit avata ovet ja katsoa upean Alcudian lahden hohtavia vesiä ja hiekkarantoja, jos varaat tämän kerrostaloasunnon Pohjois-Mallorcalla. Siinä on kaksi yksinkertaista, mutta mukavaa makuuhuonetta (yhdessä parivuode, toisessa erilliset vuoteet) sekä kaunis yhteinen tila, jossa on keittiö-ruokailutila ja L-muotoinen sohva, joka jatkuu suolan huuhtomalle terassille aivan rannikon yläpuolella.

Paras Airbnb-talo Mallorcalla

Cas Sovis

Cas Sovis

Tämä upea kaupunkitalo, joka sijaitsee ihastuttavan Campanetin reunalla, yhdistää taiteellisesti vanhan ja uuden Mallorcan. On karkeita kiviseiniä, jotka suojaavat kutsuvaa uima-allasta. Tyylikäs ulkoilmaruokailutila on pahkuraisten appelsiinipuiden ympäröimä. Kaiken tämän lisäksi saat upeat näkymät Serra de Tramuntana -vuorten nouseviin huippuihin kaukaisuudessa.

Paras Airbnb perheille Mallorcalla

Sa Coma Dalies

Sa Coma Dalies

Vain muutaman kilometrin päässä rannalla sijaitsevasta Cala Millorin lomakohteesta ja muista upeista lahdista Mallorcan itärannikolla, tämä huvila tarjoaa rauhallisen paikan sinulle ja perheellesi. Neljä makuuhuonetta, iso oleskelutila, jossa on taulu-TV, ja varustettu keittiö takaavat, että sinulla on mukava sisällä. Mutta ulkopuoli todella kiinnittää huomiota, vehreää rehevää ruohoa, heiluvia riippumattoja ja runsasmittainen yksityinen uima-allas.

Paras Airbnb suurille ryhmille Mallorcalla

Luxurious Country House Located in a Magnificent Estate With Fantastic Views

Ylellinen maalaistalo sijaitsee upealla tontilla, josta on fantastiset näkymät

Mallorcan itäosassa sijaitsevassa massiivisessa talossa on kaksi kokonaista siipeä ja täysin aidattu tontti. Huolimatta siitä, että se on kivenheiton päässä Cala d’Orin lahdista ja Cala Millorin hohtavista rannoista, et ehkä halua edes lähteä. Miksi? No, siellä on valtava oma uima-allas, runsaasti parvekkeita ja aurinkoterasseja, ja kylpyhuoneet, joissa on vesihierontasuihkut. Mukavaa. Talossa pystyy nukkumaan jopa 16 matkalaista kahdeksassa makuuhuoneessa.

Paras Airbnb luksusmajoituksiin Mallorcalla

Villa Jade

Villa Jade

Villa Jaden pelkkä ylellisyys on riittänyt keräämään sille himoitun Airbnb Luxe -luokituksen, joka on yleensä varattu kaikkein tyylikkäimmille kohteille. Joten, voit odottaa leikattuja pensasaitoja jotka ympäröivät upean ulkouima-altaan, modernit sisätilat, jotka ovat täynnä ajatuksia herättäviä designer-kalusteita, ja talo, jossa on tyylikäs arkkitehtoninen viimeistely.

Onko Airbnb halvempi kuin hotellit Mallorcalla?

Saatat huomata, että Mallorcan Airbnb maksaa sinulle vähemmän kuin hotelli. Ottamatta huomioon hintaa per yö, voit säästää useita euroja tällaisissa yöpymisissä valitsemalla paikan, joka on tarpeeksi suuri koko matkajoukon isännöimiseksi ja jakamaan sitten kokonaiskustannukset keskenään. On myös tavallista, että Airbnb-majoituspaikoilla on itsepalvelutilat, mikä vähentää tapas-tavernoissa käytettyä rahaa. Lopuksi, pitkäaikaiset matkustajat voivat hyötyä anteliaista alennuksista, kun he käyttävät jakamisalustaa – jopa 25-50% alennus on normaalia niille, jotka aikovat vierailla Mallorcalla viikon tai pidempään!

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Ehkä Airbnb:n suurin haittapuoli on palveluiden puute. Hotellit ovat räätälöityjä ja käytännön kokemuksia, joissa on hienouksia kuten aulan oleskelutilat, päivittäinen huoneiden siivous, huonepalvelu ja omistetut concierge-palvelut. Tällaisia asioita varten voit varata yösijan paikassa kuten Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa. Se on nykyaikainen hotelli, jossa on valoisia ja mukavia huoneita, puhumattakaan omistetusta terveyslaitoksesta ja sijainnista aivan bile-hullun Magalufin niemen tuntumassa.

Hanki annoksesi Baleaarien auringosta, andalusialaisista tapaksista ja espanjalaisesta seikkailusta tänä vuonna valitsemalla Mallorcan kaunis saari lomakohteeksi. Kaikkea hehkuvista rannoista kohoaviin vuoriin ja ylellisiin Airbnb-huviloihin odottaa…

Kuinka hyödyllinen tämä julkaisu oli?

Klikkaa tähteä arvostellaksesi se!

Keskimääräinen arvostelu: / 5. Äänimäärä: