Airbnb Malagassa

Airbnb Malagassa

Portti aurinkoiseen Costa del Soliin on kiehtova maurien tornien ja majesteettisten kristillisten kirkkojen kaupunki, joka halaa leveää lahtea ja satamaa, jossa on sekä energisiä kalasatamia ja kimaltelevia rantoja. Tämä ei ole tavallinen hiekkaranta lomakohde Espanjassa. Sitä voi olla hauskojen lomakohteiden ympäröimä, mutta Malaga on tulvillaan 2000 vuotta historiaa, täynnä roomalaisia raunioita, ja tunnettu maailman yhden legendaarisimman taiteilijan syntymäpaikkana: Picasson. Voit juuttua siihen kaikkeen, jos haluat. Tai on siellä myös hyvät tapas-paikat ja yöelämä. Tai lähellä on aina upeita rantoja aurinkovarjoineen ja läheiset rantabaarit. Tämä on hauska kaupunki.

Malagan Airbnb voi olla hyvä paikka etsiä majoitusta. Olitpa ryhmämatkalla ystävien kanssa ja halajat Malagan vanhankaupungin sangria-baareihin, tai haluat lennättää perheen suolan huuhtomille rannoille Costa del Solin laidalle, siellä on varmasti huvila tai huoneisto, joka sopii siihen. Tässä oppaassa on kaikki tiedot, joita tarvitset aloittamiseen ja varaamiseen.

Tässä Airbnb-oppaassa Malagaan:

Is Airbnb legal in Malaga

Onko Airbnb laillinen Malagassa?

Airbnb on laillinen Espanjassa. Tosin jotkut alueet – mukaan lukien Andalusia – asettavat nykyään melko tiukkoja rajoituksia kaikille kiinteistöille, jotka on listattu alustalla. Niiden ei pitäisi vaikuttaa sinuun matkustajana. Voit silti varata minkä tahansa kalkkimaalatun rannikkomökin tai tyylikkään keskusta-asunnon Malagasta. Isännät ovat vastuussa siitä, että he hoitavat asunnon asiat rehellisesti, ovat rekisteröityneet paikallisviranomaisille ja täyttävät kokonaisen listan rakennusmääräyksistä. Ei haittaa tarkistaa, että kaikki on kunnossa, jos olet huolissasi – käytä vain “ota yhteyttä isäntään” -ominaisuutta varmistaaksesi. Muista myös, että sinua voidaan pyytää maksamaan paikallinen vero ja esittämään henkilötodistuksesi sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Missä minun kannattaa yöpyä Malagan Airbnb:ssä?

Malaga aloitti elämänsä alueella, joka tunnetaan nyt nimellä Vanhakaupunki (1). Moni suuntaa sinne katsoakseen Rooman pyhäinjäännöksiä ja keskiaikaisia kirkkoja. Lähellä on tyylikäs La Merced (2), jossa on vilkkaat tapas-ravintolat ja markkinat. El Perchel (3) on paikka jossa saa tuntuman kaupungin aidommasta ja asutummasta puolesta, kun taas aaltojen huuhtoma Malagueta (4) on lajitelma Costa del Solin rantanautinnoista. Lopuksi on Soho (5) – naapurusto, joka on on täynnä julkista taidetta ja täynnä luovia kahviloita.

Old Town
Plaza de la Constitución © katatonia82 / Shutterstock.com

Vanhakaupunki

Hyvät puolet
 • Kiehtovia historiallisia nähtävyyksiä
 • Mahtava ruoka- ja juomaskene
 • Malagan parhaat museot ovat täällä
Huonot puolet
 • Erittäin hektinen
 • Kaukana rannasta

Malagan vanhakaupunki on nimensä mukaisesti kaupungin vanhin osa, joka levittäytyy valtavan Plaza de la Constituciónin ympärillä varjostettujen katujen ruudukossa, joka on täynnä kauppoja ja kahviloita. Roomalaisen amfiteatterin jäänteet todistavat sen. Kuitenkin upeimmat muistomerkit ovat maurilaisten ja espanjalaisten sekoitus, kuten muhkea Alcazaba-linnoitus ja kauniin Malagan katedraalin mudéjar-vaikutteet. Alueelta löytyy myös kaupungin hienoimpia museoita – voit nähdä Picasson ja Francisco de Goyan yhdessä aamussa. Ja sitten on ruokailu ja juominen. Tapas-ravintoloita ja ruuhkaisia cerverceria-juottoloita on runsaasti näissä osissa, joten voit tasapainottaa kulttuurin herättämällä Bacchuksen hengen myöhemmin illalla.

El Perchel
Malagan päärautatieasema Maria Zambrano © Adam Hoglund / Shutterstock.com

El Perchel

Hyvät puolet
 • Erittäin aito
 • Paikallinen ruoka
 • Hyvä pääsy alueellisiin juniin (jotta pääset näkemään Costa del Solin rannat!)
Huonot puolet
 • Hieman ankea
 • Ei monta Airbnb-kohdetta

Aikoinaan vanhojen kalastajamökkien rönsyilevä slummi, El Perchel säilyttää sisukkaan ja aidon espanjalaisen viehätyksen, joka harvoin epäonnistuu lumoamaan niitä muutamia kävijöitä, jotka löytävät itsensä sieltä. 1800- ja 1900-luvun alkupuolelta peräisin olevat maalia lohkeilevat, rappausta murenevat rakennukset täyttävät kadut, kun taas puoliksi raunioituneita kirkkoja seisoo siellä ja täällä. Herkkusuiden paikkoja ovat paikalliset churros-loukut ja pari työväenluokan oluttaloa. Jos haluat vilauksen aitoa Malagaa, tämä on se!

Malagueta

Malagueta

Hyvät puolet
 • Fantastinen kesällä – siellä on ranta!
 • Upeat meriravintolat
 • Vilkas satama on lähellä
Huonot puolet
 • Melko kaukana vanhan kaupungin historiasta
 • Ruuhkainen sesonkiaikana (toukokuusta syyskuuhun)

Malagueta ulottuu Välimerelle kaupungin eteläreunalla. Toisella puolella on Malagan suolaveden huuhtoma satama, jossa jahdit, kalastusalukset ja merimuseot kulkevat veden reunaa. Toisella on kaupunkirannan vilske. Se on kaupungin elämän keskipiste lämpiminä kuukausina; lentopallon pelaajien, auringonottajien ja uimareiden keskipiste. Täällä olevissa huippuluokan Airbnb-kohteissa on näkymä aalloille ja sijainti aivan palmuja täynnä olevalla rantakadulla.

La Merced
Plaza de la Merced © Simona Bottone / Shutterstock.com

La Merced

Hyvät puolet
 • Paikallinen tunnelma
 • Koko paikka on herkuttelijan mekka
 • Trendikkäitä yöelämän paikkoja
Huonot puolet
 • Melko kaukana rannikosta
 • Ei merkittäviä maamerkkejä

Itsensä Picasson pyhitetyn syntymäpaikan valvovan silmän alla, Plaza de la Merced ankkuroi tämän tyylikkään alueen aivan vanhankaupungin pohjoispuolelle. Se on hiukan hiljaisempi kuin sen lähellä oleva naapuri, mutta ei yhtään vähemmän kiehtova. Tunnelmat ovat selvästi paikalliset ja hipsterimäiset, sangria-baarien ja mezze-ravintoloiden levitessä plataanien ja portiikkien alta joukoittain. Poistu aukiolta ja löydät kuohuvia yöelämän paikkoja ja luovia ruokakeittiöitä, joissa tarjoillaan fuusio-tapaksia, sekä Mercado de la Merced, gourmandin unelma!

Soho
Plaza de la Marina Sohossa © Dziewul / Shutterstock.com

Soho

Hyvät puolet
 • Katutaide
 • Lähellä rantaa
 • Jännittäviä uusia kahviloita ja taideinstituutioita
Huonot puolet
 • Hieman rappeutunut
 • Ei suuri valikoima Airbnb-kohteita

Sohon tähti on noussut ja laskenut viime vuosikymmeninä. 50- ja 60-luvuilla sataman alue oli haluttu paikka merinäköalahuoneistoille. Sitten se hylättiin. Nyt sit’ elvytetään jälleen suurella kaupunkitaideprojektilla ja kaikenlaisilla aloittelevilla yrityksillä ja luovilla toimistoilla. Kaikkialla mihin katsot, on graffiti-seinämaalaus tai ajatuksia herättävä pala julkista veistostyötä. Kahvilat ja paahtimot, olutbaarit ja teatterit – ne kaikki ovat nyt myös liittymässä juhliin. Niin, ja Soho ei ole liian kaukana rannasta, mikä on toinen plus Airbnb-kohteille täällä päin.

Parhaat Airbnb-kohteet Malagassa

Paras Airbnb-huoneisto Malagassa

Ainutlaatuinen ja älykäs luhtihuoneisto Malagan keskustassa!

Ainutlaatuinen ja älykäs luhtihuoneisto Malagan keskustassa!

Tässä vanhankaupungin pohjoisosan Carreteria-katua lähellä olevassa värikkäässä, kirkkaassa ja rohkeassa asunnossa on todellista tyyliä. Metalliset valaisimet ja sinisiksi maalatut espanjalaiset laatat sekoittuvat sisätiloissa luodakseen jotain joka on kerralla modernia ja perinteistä, kun taas nykyajan mukavuuksia on kaikkialla – siellä on täydellinen keittiö, jossa on uuni, iso parivuode parvella ja viihtyisä oleskelutila, jossa on taulu-TV.

Paras Airbnb-talo Malagassa

Andalusian talo henkeäsalpaavalla terassilla

Andalusian talo henkeäsalpaavalla terassilla

Kuka sanoi, että sinun on mentävä Andalusian sisämaan pölyisiin sierroihin saadaksesi maistaa alueen perinteisempää puolta? Ota tämä aito kaupunkitalo. Se on sinfonia kaikelle Etelä-Espanjassa, jossa terrakottapatiot, joissa on kukkivia kasveja ja appelsiinipuita, törmäävät kalkittujen seinien sisätilaan, jossa kirjoja – onko tuo Don Quijote? – on kasattu korkealle vinojen pianojen yläpuolelle. Runsaasti luonnetta ja viehätystä!

Paras Airbnb perheille Malagassa

Luxury Terrace & Views Penthouse

Ylellinen terassi ja näköalakattohuoneisto

Vietä perheillat jakamalla maukkaita espanjalaisia tapaksia suuren maurien Alcazaban varjossa, kiitos upean kattopuutarhan, joka on tämän ylellisen Airbnb-kohteen päällä. Kolme makuuhuonetta ja tilaa kahdeksalle vieraalle, se on täydellinen keskisuurille ryhmille. Lisäksi saat paljon mukavuuksia, varustetusta keittiöstä ilmastointiin, ja BBQ-grilliin.

Paras Airbnb suurille ryhmille Malagassa

Cosy 7 Bedrooms in Plaza de la Merced

Viihtyisä 7 makuuhuoneen asunto Plaza de la Mercedissä

Tämän seitsemän makuuhuoneen asunnon pienen oleskelutilan ikkunat avautuvat paljastaen upeat näkymät Malagan katedraalin Mudejar-torneille ja kaukaa sijaitsevaan vanhaankaupunkiin. Lähempänä kotia joudut kulkemaan läpi La Mercedin vilkkaan yöelämän. Samaan aikaan asunto itsessään on yksinkertainen, mutta tehokas, kapasiteetti riittävä jopa 13 vieraalle, ja sisustus, joka on hillitty ja puhdas.

Paras Airbnb romanttiseen oleskeluun Malagassa

Kattohelmi uima-altaalla lähellä Malagan keskustaa

Kattohelmi uima-altaalla lähellä Malagan keskustaa

Kun Picasso-museo ja La Mercedin tapas-paikat ovat aivan oven ulkopuolella, tämän ihanan pariskunta-asunnon sijainti tulee lumoamaan sinut. Jos siis pystyt suostuttelemaan itsesi lähtemään. Kattoterassisolarium, jossa on leppoisia aurinkotuoleja ja jaettu uima-allas, josta on näkymät Malagan taivaanrantaan, saattaa vaikeuttaa sitä enemmän kuin luulet!

Onko Airbnb halvempi kuin hotellit Malagassa?

Luultavasti. Malagan Airbnb-kohteilla on kuuluja siitä, että ne ovat hieman hellempiä matkabudjetille kuin hotellit. Usein huomaat, että huoneistojen tai kaupunkitalojen yöhinnat ovat miellyttävän halpoja, jopa Andalusian sesonkiaikana, joka kestää toukokuusta syyskuuhun. Lisäksi voit odottaa leikkaavasi kustannuksia entisestään käyttämällä Airbnb-ominaisuuksia, kuten itsepalvelukeittiöitä ja ilmaista pysäköintitilaa.

Hotel Barceló Malaga

Yksi asia, jota et saa Airbnb:ltä, on sama korkeatasoinen palvelu kuin mitä hotellissa tarjotaan. Ja että Malagassa on hienoja hotelleja! Jos haluat hemmotella itseäsi ja että sinusta pidetään huolta sisäänkirjautumisesta uloskirjautumiseen, saatat mieluummin yöpyä Hotel Barceló Malagan kaltaisessa hotellissa. Siellä on tarjolla tyylikkäitä huoneita, joissa on valtavat päiväpeitteet, sekä kattouima-allas, joka avautuu kaupungin muinaiseen horisonttiin. Mukavaa.

Malaga on yllättävä annos Rooman arkeologiaa, surrealistista taidetta, Mudejar-arkkitehtuuria ja andalusialaista kulttuuria Costa del Solin laidalla. Varaa Airbnb-kohteesi tänään päästäksesi tutustumaan tähän fantastiseen kaupunkiin.

Kuinka hyödyllinen tämä julkaisu oli?

Klikkaa tähteä arvostellaksesi se!

Keskimääräinen arvostelu: / 5. Äänimäärä: