Airbnb Tokiossa

Airbnb Tokiossa

Tokio on Japanin rönsyilevä, kiehtova, neonvärinen pääkaupunki. Yli 37 miljoonan ihmisen megakaupunki on hämmästyttävä ylikuormitus ramen-kioskeja ja kiehtovia BBQ-keittiöitä, manga-myymälöitä ja teräksellä verhottuja pilvenpiirtäjiä, jotka seisovat kuin puumetsä Honshun saaren keskiosan poikki. Ainakin se on huimaava ylikuormitus, kunnes löydät gingkontäyteiset, kirsikankukkaiset shinto-pyhäköt ja perinteisten ryokan-majatalojen kauniit rauhalliset sisätilat. Juhla-illat, Michelin-tähdellä palkittu ruoka, Itä-Aasian taidekokoelmat, sumo-showdownit – tässä upeassa pääkaupungissa odottaa kaikenlaista. Sitä ei kannata jättää väliin.

Airbnb on merkittävä yksityisten huoneiden ja lyhytaikaisten kiinteistöjen vuokraajien lähde Tokiossa. Katso tuhansia vuokrakohteita valtavasta kaupungista ja löydä kaikkea halvoista ja iloisista laatikkohuoneista, joissa on mukavat parivuoteet, upeisiin kattohuoneistoihin, joissa on omat terassit, joista katsella taivaanrantaa. Tämä opas voi auttaa sinua löytämään kodin täydellisessä kämpässä Japanin metropolissa, ja tarjoaa oivalluksia kaupunginosista, jotka herättävät vaellushaluasi eniten.

Tässä Airbnb-oppaassa Tokioon:

Is Airbnb legal in Tokyo?

Onko Airbnb laillinen Tokiossa?

Jep. Airbnb on täysin laillinen Tokiossa. Hallitus asetti muutamia ylimääräisiä sääntöjä isännille jo vuonna 2018, mutta se vain pyysi vuokranantajia rekisteröimään kiinteistönsä paikallisviranomaisille. Tämä näyttää aiheuttaneen väliaikaisen laskun alustalla käytettävissä olevien kohteiden määrään pääkaupungissa, mutta asiat ovat hitaasti palaamassa normaaliksi. Vieraana sinua pyydetään esittämään passi sisäänkirjautumisen yhteydessä (tai jopa ennen), ja sinun on ehkä lisäksi maksettava pieni turistivero.

Missä minun kannattaa yöpyä Tokion Airbnb:ssä?

Tokio on niin valtava ja näennäisesti loputon metropoli, että voi olla todellinen urakka saada kokonaiskuva runsaasta määrästä asuinalueita, jotka löytyvät Airbnb:stä. Ehkä voisit aloittaa Shibuya (1) kirkkaista valoista ja hälinästä, ennen kuin siirryt Ginza (2) tyylikkäisiin ostosalueisiin. Sitten Harajuku (3) outo ja upea teini-ikäisten mekka tulee vastaan ja antaa pian tietä Akihabara (4) teknologiapainotteiselle keskukselle. Edempänä on Koenji (5) kasvava hipsterialue ja tyylikäs Shimokitazawa (6) alue, kun taas Asakusa (7) on rikas historia ja mieltä ylentävät shintopyhäköt lähempänä pääkaupungin sykkivää sydäntä.

Shibuya

Shibuya

Hyvät puolet
 • Tämä on ikoninen Tokio
 • Shibuyan risteys
 • Erinomaista ruokaa ja juomaa
Huonot puolet
 • Erittäin ruuhkainen
 • Paljon liikennettä

Shibuya keskittyy yhdelle maapallon vilkkaimmista risteyksistä. Vilkas ja täynnä ihmisiä, se on ehkä Tokion tunnetuimmista kortteereista. Kirkkaita valoja ja neonmainoksia nousee korkeuksiin joka puolella. Autot viilettävät sinne ja tänne korkeiden pilvenpiirtäjien välissä. Ja vaikka sinun täytyy nähdä hämmästyttävä ihmisvirta Shibuyan risteyksessä, tämän alueen todellinen elämä asuu sen sivukaduilla. Ne ovat täynnä meteöiviä izakaya-pubeja ja nuudelikeittiöitä, jotka jatkuvat auringonlaskuun asti.

Ginza
Bulevardit ja korttelit täynnä tavarataloja ja muotimerkkejä Ginzassa © ParrySuwanitch / Shutterstock.com

Ginza

Hyvät puolet
 • Fantastiset ostospaikat
 • Korkealaatuiset Airbnb-kohteet
 • Fine dining -ravintolat
Huonot puolet
 • Se on kallis!
 • Liian kansainvälinen ollakseen aito Tokio

Hemmottele itseäsi ylellisyydellä Japanin pääkaupungissa hyppäämällä Ginzaan. Bulevardit ja korttelit, jotka ovat täynnä tavarataloja, muotibrändejä ja kodinsisustusliikkeitä, avautuvat koko alueelle, joka leviää pohjoiseen rauhallisesta Hamarikyu-puutarhasta alas Chuo Dorin ostoskeskukseen. Mitä tulee ulkona ruokailuun ja juomiseen, sinulla on ylikuormitus cocktail-baareja ja fine dining -ravintoloita aivan oven kynnyksellä, puhumattakaan joistakin Japanin arvostetuimmista teattereista myöhemmin illalla.

Harajuku
Takeshita-katu on Harajukun keskus © DerekTeo / Shutterstock.com

Harajuku

Hyvät puolet
 • Hauska perheille
 • Täydellinen ihmisten katseluun
 • Ainutlaatuinen shoppailuskene
Huonot puolet
 • Erittäin ruuhkainen
 • Hieman mauton joillekin

Teknisesti ottaen Harajuku on erillisalue Shibuyan säkenöivällä alueella. Mutta se on syytä mainita yksinään, koska se on Japanin ainutlaatuisen teenybopper-subkulttuurin keskus. Tutki hulluja muotiliikkeitä, joissa myydään vaaleanpunaisia mekkoja ja pop-punk-vaatteita, joita tukevat kaikenlaiset anime- ja mangafanikaupat. Takeshita-katu on kaiken napa, mutta ympäröivät kujat pursuavat sarjismyymälöitä ja ainutlaatuisia kahvibaareja ja boba-teekauppoja yllin kyllin.

Akihabara
Akihabara on Tokion Sähköinen kaupunki © Cris Foto / Shutterstock.com

Akihabara

Hyvät puolet
 • Elektroniikkashoppailua
 • Manga- ja anime-kulttuuri
 • Hyvät yhteydet muuhun kaupunkiin
Huonot puolet
 • Melko teollinen- ja liiketoimintasuuntautunut
 • Ruuhkaiset kadut

Akihabara on Tokion Sähköinen kaupunki; kortteeri pullollaan pelisaleja, tietokonekauppoja, ja monikerroksisia tekniikkamyymälöitä. Se on sellainen Tokio, jonka olet todennäköisesti kuvitellut, täynnä katuja, jotka ovat täynnä puhelinjohtoja ja manga-kauppoja joka kulmassa. Jos haluat suunnata ostamaan kameroita, konsoleja tai tietokoneita, tämä on varmasti oikea paikka sinulle. Mutta Akihabarassa on myös enemmän kuin vain johtoja ja mikrosiruja. Sillä on myös kukoistava bisnesalue, huippukahvilat ja upeat yhteydet muuhun pääkaupunkiin.

Koenji
Koenjissa on paljon hiljaisemmat kadut kuin keskustassa © Page Light Studios / Shutterstock.com

Koenji

Hyvät puolet
 • Yksi kaupungin nousussa olevista kaupunginosista
 • Hipsteribaarit
 • Hiljaisempi kuin keskusta
Huonot puolet
 • Melko kaukana Tokion tärkeimmistä nähtävyyksistä
 • Se tulee kalliimmaksi joka vuosi

Koenji on noussut yhdeksi Tokion tyylikkäimmistä ulkoalueista viime vuosina. Okei, joten se on melko kaukana keskustan nähtävyyksistä kuten Shibuya ja Chiyoda, mutta syrjäseutu on osa charmia täällä. Sinua tervehtii taiteelliset hotellit ja Airbnb-kohteet, ainutlaatuiset korut ja vintage-muotiliikkeet sekä – ennen kaikkea – paljon hiljaisemmat kadut kuin keskustassa. Paikan ympärillä on selvä hipsteritunnelma sekä ripaus historiaa, joka löytyy ikivanhoista ryokan-majataloista ja höyryävistä onsen-kylpylöistä.

Shimokitazawa
Shimokitazawa hiljaisilla kaduilla, joissa olutbaareja tulvii matalista rakennuksista ja kiehtovia curry-taloja © MAHATHIR MOHD YASIN / Shutterstock.com

Shimokitazawa

Hyvät puolet
 • Hiljaisempi kuin kaupungin sydän
 • Paikalliset baarit
 • Mahtavaa shoppailua ja kahvia
Huonot puolet
 • Hankala päästä Tokion keskustasta
 • Ei suurin Airbnb-kohteiden valikoima

Shimokitazawa on kiilautunut Setagayan kaupungin esikaupungin ja kuuluisan Shibuyan kaupungin hälinän väliin. Se antaa sille hyvän tasapainon energian ja rentojen vibojen välillä. Joten, älä odota ihmisiä täynnä olevia katuja, vaan sen sijaan hiljaisia katuja, joissa olutbaareja vuotaa matalista rakennuksista ja kiehtovat curry-talot täyttävät ilman katsun ja soijan tuoksuja. Kirpputorit ja tekstiilipuodit ovat Shimokitazawan erikoisuuksia, samoin kuin itsenäiset kahvipaahtimot.

Asakusa

Asakusa

Hyvät puolet
 • Kaikkialla on historiaa
 • Upea Senso-Ji -temppeli
 • Luonnekkaita ravintoloita
Huonot puolet
 • Melko kallis
 • Erittäin turistinen

Voit pitää Asakusaa Tokion historiallisena ja henkisenä ytimenä. Täynnä Edo-kulttuuria ja kulttuuriperintöä, se on sellainen paikka, jossa huterat riksat polkevat ohi matalien lyhdyin valaistujen ravintoloiden. Se on myös legendaarisen Senso-Ji -temppelin koti, joka on ylivoimaisesti ikonisin uskonnollinen rakenus koko Tokiossa – ei, Japanissa. Löydät aivan läheltä myös ihanat puistot, tunnelmallisia ruokapaikkoja (vaikkakin usein turisteille suunnattuja) ja Tokion kansallismuseon mittavat kokoelmat.

Parhaat Airbnb-kohteet Tokiossa

Paras Airbnb-huoneisto Tokiossa

Eksoottinen 1 BR-sviitti Tsukijissa/Ginzassa

Eksoottinen 1 BR-sviitti Tsukijissa/Ginzassa

Tämä viehättävä huoneisto, jossa on tilaa neljälle vieraalle, tuo sinut lähelle Ginzan tasokkaita ja ylellisiä tavarataloja ja cocktailbaareja. Sisätilat sekoittavat mukavat nykyaikaiset yksityiskohdat pieneen eksoottiseen Itä-Aasian tyyliin luomaan jotain erityistä. Siellä on mukava oleskelutila, varustettu keittiö ja ilmastointi kaikkialla.

Paras Airbnb-talo Tokiossa

Lähellä Shinjukua isolla parvekkeella

Lähellä Shinjukua isolla parvekkeella

Nappaa itsellesi koko kämppä ja puutarha-alue Shinjukun keskusalueella valitsemalla tämä paikka Tokiossa. Siinä on tilaa jopa kahdeksalle hengelle ja kaikki mukavuudet, kuten pesulapalvelut ja kannettava WiFi. Ehdoton kohokohta on kuitenkin varmasti ulkoterassi, jolla on oma yksityinen pubityylinen istuinalue.

Paras Airbnb perheille Tokiossa

80 neliömetrin asunto upealla sijainnilla Harajukussa

80 neliömetrin asunto upealla sijainnilla Harajukussa

Tässä kahdeksan hengen kämpässä on yllättävän paljon tilaa – ainakin Tokion mittapuulla – jossa on valtavat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja jopa suuri ympäröivä terassi, joka tarjoaa laajat näkymät Shibuyan kirkkaisiin valoihin. Perheet viihtyvät varmasti, Harajukun vilkkaan muodin ja cosplay-mekan ansiosta.

Paras Airbnb suurille ryhmille Tokiossa

Laadukas huvila Akihabarassa

Laadukas huvila Akihabarassa

Akihabaran manga- ja elektroniikkakauppojen keskellä on aito tunnelma tässä suuressa ja ylellisessä kämpässä. Paperiset shoji-ovet yhdistyvät aitoon puulattiaan ja futon-vuoteisiin luodakseen Japanissa vuosituhansien ajan jatkuneiden vanhan maailman ryokan-majatalojen viehätyksen. Sen lisäksi saat erittäin minimalistisen ruokailutilan, jossa on perinteiset lattiatilat ja matala pöytä.

Paras Airbnb ainutlaatuiseen oleskeluun Tokiossa

Designer-asunto

Designer-asunto

Kanavoiden unettoman Shibuyan teollisuus-tyyliä, tämä design-asunto on helmi keskellä Tokion suurkaupunkia. Sisällä on kiillotetut betoni- ja puulattiat, nurkat täynnä kiehtovaa taidetta ja antiikkia, jotka luovat jotain joka on kerralla rauhallista, mutta nautittavaa. Siellä on vain yksi vuode ja pieni oleskelualue, joten se on täydellinen valinta matkustaville pariskunnille.

Onko Airbnb halvempi kuin hotellit Tokiossa?

Kaikki hinnat riippuvat siitä mitä haet, mutta voit yleensä odottaa Airbnb:n tulevan halvemmmaksi kuin vastaavat hotellit Tokiossa. Tämä ei johdu vain siitä, että yöpymishinnat ovat yleensä hiukan alhaisemmat kuin muissa vaihtoehdoissa, mutta myös siksi, että voit alentaa kustannuksia edelleen valitsemalla kohteen, joka on riittävän suuri koko matkaryhmäsi sijoittamiseen (ja sitten hinnan jakamiseen). Itsepalvelu ja usein runsaat viikoittaiset hinnanalennukset ovat yleisiä myös Airbnb-alustalla, joten pidä niitä silmällä, jos olet todella varovainen matkabudjetin suhteen.

Mitsui Garden Hotel Ginza Premier

Tokion hotellit tarjoavat tietysti jotain, mitä Airbnb ei yksinkertaisesti voi: käytännön palvelu. Jos haluat päivittäisen huonesiivouksen, hotellin aulabaarin, buffetaamiaisen ja kaiken muun ylellisyyden, sinun täytyy harkita varauksen tekeminen jonnekin kuten Mitsui Garden Hotel Ginza Premier. Se on huippuluokan hotelli tyylikkäässä Ginza-ostoskorttelissa, jossa on kaikki hienoudet, joita voit odottaa asianmukaisesta hotellista.

Tokio voi täyttää kaikki unelmasi neon-pinnoitetulla Shibuya-risteyksellä ja Senso-Jin mystisellä pyhäköllä. Sitten tulee räiskyvä yöelämä, soijaa sisältävää ruokaa, ainutlaatuisia ostoksia – se on loputonta!

Kuinka hyödyllinen tämä julkaisu oli?

Klikkaa tähteä arvostellaksesi se!

Keskimääräinen arvostelu: / 5. Äänimäärä: