Airbnb i Barcelona

Airbnb i Barcelona

Eventyrlig arkitektur hånd i hånd med et humørfyldt natteliv, lige ved kanten til Middelhavet, gør Barcelona til en af de mest eftertragtede, attraktive destinationer på globalt plan. Der er lidt af det hele her. Der er overflod af museer, der viser alt fra Catalanske malerier til Picasso. Din hedonisme er opmærksom på de bohemske pubs i Raval og klubberne på La Rambla. Dine smagsløg vil blive tilfredsstillet af tapashullerne i Gothic Quarter og alt godt fra havet, der husere langs kysten, hvor dybstegt blæksprutte mingler med kartoffelbåde og kolde øl. Dit blik vil fanges af de besynderlige og betagende kreationer af Antoni Gaudi, spredt overalt, men rammer godt med La Sagrada Familia – uden tvivl en af de mest imponerende katedraler i verden.

Airbnb i Barcelona er en fantastisk måde at finde et sted at bo i den fængslende del af den catalanske hovedstad. Fordi der er en begrænsning af antallet af kortvarige lejemål der kan eksistere i BCN, vil de fleste steder være af høj standard for at kunne konkurrere. Så, hvis du leder efter en luksuriøs penthouse med solarium og swimming pools, kombineret med moderne design og comfy dobbeltsenge. Så lad os tage et kig..

I denne Airbnb guide til Barcelona:

Is Airbnb legal in Barcelona?

Er Airbnb lovligt i Barcelona?

Der har været meget pres fra beboere for at regulere markedet med kortvarige lejemål i Barcelona, på grund af frygt for at de lokales husleje vil stige i deres nabolag. Som følge af det, har byens myndigheder ikke oplevet en eneste ny licens til Airbnb siden 2014. Der er stadig et låg på det, sammen med en dedikeret ordensmagt der vil skure byen for ulovlige lejemål. Som besøgende, vil du næppe opleve at blive inddraget i noget af det. Du kan stadig søge og booke som du kan alle andre stedet, selvom det dog ville være en god idé at dobbelttjekke med din potentielle host, at deres sted er registreret og helt lovligt.

Hvor burde jeg bo i Barcelona Airbnb?

Placeret i mellem Middelhavet og de spanske bjerge, finder Barcelone virkelig sit hjerte på de dejlige gågader ved Las Ramblas (1) – et distrikt med et vibrerende natteliv og fantastiske måltider. Ved næste dør Gothic Quarter (2) er for dem der gerne vil nedsænkes i den rige historie af byen, imens Eixample (3) viser de fleste af de største vartegn, som La Sagrada Familia. Gràcia (4) ligger nord for disse, tilbyder et cool og afslappet flugtsted, rigt med parker og udendørs arealer. El Raval (5), i mellemtiden, lige det tættere på marinaen med sine boheme jazz steder, mens Barceloneta Barceloneta (6) er stedet man kan svømme i Middelhavet og få sand på fødderne.

Las Ramblas
Las Ramblas er travl fra midnat til midnat © Pit Stock / Shutterstock.com

Las Ramblas

Pros
 • Masser af energi
 • Tæt på store seværdigheder og attraktioner
 • Meget godt forbundet
Cons
 • Altid meget travlt
 • Højt støjniveau

De 1.2km af La Rambla er nok det tætteste på kommer du kommer på byens sjæl. Kendt omkring i Spanien for dens vibrerende karakter, det er en promenade der er prydret med smukke Art Deco playhouses og flere pubs end du kan ryste en øl hos. Promenaden er kun egnet til fodgængere, men lad dig ikke narre – der er travlt her fra midnat til midnat. Springvand og mosaikker pynter nogle af hjørnerne, der er rigelig med steder at få sig en kaffe, dette er også stedet du vil fange Barcelona’s kendte blomsterbutikker.

Gothic Quarter

Gothic Quarter

Pros
 • God asmosphære
 • Historie hvor end du kigger hen
 • Masser af steder at snuppe en drink eller et måltid
Cons
 • Meget turistet
 • Dyrt

Mere end to århundrede af historie kommer til udtryk i det betagende Gothic Quarter. Lag fra romernes fortid er toppet med middelalderkirker og klostrer. Det er et fantastisk sted, kranset i brostensbelagte gyder og skyggefulde sidegader, der pludselig leder til store pladser med flotte paladser og de flotteste kirkelige seværdigheder. Der er en undersektion i Gothic Quarter. Tjek det ældgamle synagoger i det stenede El Call jødiske kvarter. Eller, tag til hipster-enklaven af El Born mod vest, hvilket har fantastiske kaffe-ristere og vintagebutikker mellem de stramme baner.

Eixample

Eixample

Pros
 • La Sagrada Familia’s hjem
 • Levende
 • Godt forbundet
Cons
 • Trafik
 • Ikke det pæneste

Fra det springsvandsfyldte Plaça de Catalunya hele vejen til de forbløffende torne ved La Sagrada Familia (klart Barcelona’s mest kendte attraktion), distriktet Eixcample er en chokoladeboks af skatte for førstegangsbesøgende. Der er travlt med sikkerhed. fakta er, det er det travleste, mest trafikerede hjørne af byen. Men det er her hvor det lokale liv i Barcelona holdes ved i gaden, på rooftop bars, i undergrunds jazzklubber og på fortovscaféerne. Der er også god overflod af Airbnbs gemt i bygningerne i Eixample – der er rigeligt med udvalg.

Gràcia

Gràcia

Pros
 • Hjemmet til det vidunderlige Parc Güell
 • Godt til familier
 • Grøn og levende
Cons
 • Langt fra stranden
 • Ikke det meste udvalg fra Airbnb

Hvis du er i tvivl – tag Gràcia. Hvorfor? Det dejlige distrikt tilbyder både energi og afslappelse, familie vibes og masser af kultur, alt pænt pakket ind i de grønne gader der ruller nordvest fra La Sagrada Familia. Du kan bruge dine dage på at se de mest forbløffende Art Nouveau kreationer af Antoni Gaudi, især ved den mærkværdige og fantastiske Parc Güell. Alternativt kan du shoppe lokalt kunsthåndværk og ingredienser ned af den travle Carrer Verdi eller nyd de diskrete restauranter med deres rustikke catalanske tapasretter.

El Raval
Barcelona Museum for moderne kunst © BondRocketImages / Shutterstock.com

El Raval

Pros
 • Perfekt til kunstelskere
 • Godt natteliv
 • Tæt på stranden
Cons
 • Ikke så godt til familier
 • Kan godt være dyrt

Hjemmet for Barcelona’s Museum for Moderne Kunst er et godt valg for bynes hipstere og poeter at samles. Cue El Raval, hvor tankeprovokerende udstillingsrum mingler med hyggelige caféer og jazzsteder. Det er sikkert det perfekte sted at være hvis du gerne vil smage Barcelona’s mere “off-beat” karakter, eller simpelt foretrækker gemte speakeasies og lokale markeder frem for store seværdigheder. Hold udkig efter fantastisk gadekunst og glem ikke at besøge Platja de Sant Sebastià for se en af de fineste bystrande af alle.

Barceloneta
Barceloneta Beach er nok den mest populære i byen © Marco Rubino / Shutterstock.com

Barceloneta

Pros
 • Direkte adgang til Barcelona’s bedste strand
 • Masser af skaldyr og fiskeretter
 • Du kan bade hver eneste morgen!
Cons
 • Ikke så tæt på andre store seværdigheder
 • Støj nær promenaden om aftenen

Der er fyldt med liv på de bløde sandstrande ved kysten til Middelhavet så snart solen skinner. Barceloneta strand er sikkert den mest kendte strand i byen, og den er også opbakket af et distrikt med fristende skaldyr, tapas, pubs og fantastiske Airbnbs. Du er ikke placeret i gåafstand til La Sagrada Familia, men der vil være sprængfyldt med palmer på de lækre strandpromenade og indeholder de bedste badesteder i byen. For familier og grupper således, er det et perfekt sted at lede efter Airbnb lejemål under den varme spanske sommer.

Bedste Airbnbs i Barcelone

Bedste Airbnb lejligheder i Barcelona

Elegant Zen Studio with Superb View of Las Ramblas

Elegant Zen lejlighed med super udsigt ud over Las Ramblas

Cosy og cool, denne smukke lejlighed besidder en lækker altan lige over La Rambla – byen største gade. Det betyder at der er en masse mennesker at se fra flere vinduer i lejligheden. Et køkken med en lille kogeplade føre ud i en stue med L formet sofa, rummet er i tonerne grå og lyseblå, så det giver en god fornemmelse, man glæder sig til at vende tilbage til, hver eneste aften!

Bedste Airbnb hus i Barcelona

Nice Park Güell hus med have og parkering

Nice Park Güell hus med have og parkering

Placeret bag den smukke del af Park Güell i Gracià, ligger dette flotte hus med seks værelser. Moderne og rummelig. Det har alt du kunne ønske dig, et stort køkken, rummelig stue med L formet sofa. Der er en fed have til de hede sommerdage, hvor der nemt kan deles catalansk vin og lokal mad med dine rejsekammerater.

Bedste Airbnb til familier i Barcelona

Penthouse with terrace and 3 bedrooms

Penthouse med terrasse og 3 soveværelser

Tag familien med på højeste etage i en gammel bygning i midten af Barcelonas eventyrlige Gothic Quarter, med denne penthouse lejlighed. Der er en stor solterrasse hvor hele besætningen kan nyde solens stråler. Indvendigt holdes det enkelt og stilfuldt, med et køkken i god størrelse og 3 individuelle soveværelser.

Beste Airbnb til større grupper

Villa Victoria Barcelona

Villa Victoria Barcelona

Pung en smule mere ud og du vil finde dig selv i en jet-setter villa på bakkerne over Barcelona. Med en prestigefuld Aribnb Luxe rating, er dette 8 soveværelsers hus klart et af de mest rummelige i hele byen. Men kapaciteten er kun begyndelsen, for som gæst i denne villa kan du også nyde husets swimming pool, et privat hot tub, et spillerum og din helt egen bar.

Bedste Airbnb til budget Barcelona

Hola Hostal Eixample

Hola Hostal Eixample

Vil du gerne spare så mange euro som muligt til nætterne med sangria på barerne i El Raval? Vælg dette 24-senges kollegieværelse hos Hola Hostal, hvor du befinder dig tæt på Eixample’s gader, tæt på hvor La Sagrada Familia stiger højt over bygningerne. Ren og minimalistisk, rummet har køjesenge og er rummeligt. Der er også et fantastisk fællesarea med pool hvor backpackers mødes og mingler med klinkende øl ud mod aftentimerne.

Er Airbnb billigere end hoteller i Barcelona?

Hvis du holder vågent øje med dit rejsebudget, vil du nok opdage at Airbnb i Barcelona giver lidt ekstra for pengene sammenlignet med et traditionelt hotel. Store lejligheder med flere soveværelser, der kan deles med hele dig rejse crew, og ofte kommer med rig mulighed for at lave mad hjemme, hvilket betyder mindre penge brugt på tapas og sangria når du er ude!

H10 Casa Mimosa

Vi vil sige at hoteller i Barcelona tilbyder noget mere service end en Airbnb. Det er værd at have i tankerne, hvis du er en rejser der elsker at vågne op til duften af friskbrygget kaffe og en brunch buffet, eller hvis du godt kunne bruge en oprydning på værelset imens du er ude og se på seværdigheder. Bonusserne slutter ikke her. Bare tag udgangspunkt i det fantastiske H10 Casa Mimosa, en højt eftertragtet bygning med alt inkluderet ved et hotelophold, indeholder rooftop pool og træningscenter, placeret dybt inde i de livlige blokke i Eixample.

Bucketlister blive forkortet i Barcelona. Uforglemmelige syn som La Sagrada Familia og labyrintlignende kvarterer som Gothic Quarter skal nok sørge for det. Oven i det er der den lækreste sandstrand og et seriøst natteliv at se frem til. Hvad venter du på?

Hvor nyttigt var dette opslag?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Gennemsnitlig vurdering: / 5. Antal stemmer: