Airbnb i London

Airbnb i London

Millioner og atter millioner af rejsende drager i retning af metropolen af London hvert år. De kommer på grund af de ikoniske landemærker af den britiske stat, fra Buckingham Palace til den oprejsende gotiske spiren af Big Ben og det fortsætter. De kommer søgende lunefulde pubs og fish-and-chips boder, skummende ale øl og Michelin stjernede bistroer. De kommer for den tusind års hjemsøgte historie, for det prestigefyldte teatre af West End og det tilsyneladende endeløse række af gallerier, museer og attraktioner der salter bredene ad den klukkende Thames River. For at sige det simpelt – der er noget for alle typer globetrotter!

I disse dage vælger et stor antal af de 19 millioner årlige besøgende af Big Smoke, at finde et sted at sove i London med Airbnb. Hvorfor? I modsætning til hoteller, kan de sende dig ud i interessante nabolag med unikke bohemeagtige personer og lokale vibrationer. De er ofte også billigere end traditionelle ophold og kan tilbyde dig lidt ekstra plads og bekvemmelighed med. Denne guide er et godt sted at begynde…

I denne Airbnb guide til London:

Er Airbnb lovligt i London?

Er Airbnb lovligt i London?

Jep – du kan uden bekymring bruge Airbnb så meget du har lyst til i London. Der er ingen restriktioner for rejsende på de mange muligheder af lejligheder og penthouses og rækkehuse som rækker over Big Smoke. Husejere der bruger Airbnb i London skal overholde den såkaldte 90 dages regel. Den har været der siden 2017 og betyder at en enkelt ejendom ikke må udlejes for mere end tre måneder på et år. Det vil ikke påvirke din oplevelse som gæst, dog, har Airbnb arbejdet sammen med myndigheden i hovedstaden for at sikre at boliger automatisk bliver utilgængelige når de overskrider de tre måneder. Bestil i god tid!

Hvor burde jeg opholde mig i London med Airbnb?

Lad os få en ting på det rene – London er kæmpestort! Den største by i UK og og en af de største i Europa, den række mere end 52km over Thames bassinet i sydøst af England. Denne Airbnb guide vil fokusere på nogle af de populære områder for besøgende, som starter med det åbenlyse landmærke af Westminster (1), midtpunktet af nattelivet i Soho and the West End (2), retail enden af Covent Garden (3), og business powerhouse af City of London (4). Så vil vi hoppe over til A-liste meccaer af Chelsea and Knightsbridge (5), hvor Ferrarier og champagne barer fylder gaderne, inden vi ser på de smarte penthouse på menuen i Marylebone and Mayfair (6). Længere ude fra disse hede steder, er der en chance for at se hvad den bohemeagtige og punky Camden (7) har at tilbyde og et hurtigt besøg til hipster favoriten Shoreditch (8) til dem der er efter noget lidt anderledes.

Westminster

Westminster

Fordele
 • Utrolige politiske attraktioner
 • Historiske seværdigheder
 • God adgang til West End og West London
Ulemper
 • Støjende og travlt
 • Ikke et stort udvalg af Airbnbs

Westminster er nok det London du har set i nyhederne. Det bankende hjerte af engelsk politik, det er hvor Big Ben høre hjemme og Houses of Parliament dekorerer siderne af Thames med deres filigran spiren og plettede glas. Downing Street er kun en kort tur ned af Whitehall hvis du vil have et glimt af Prime Minister, men Westminster Abbey er også et sted hvor du vil foretrække at se steder hvor konge og dronninger er blevet velsignet siden det 11. århundrede. Et ophold her er i midten af hjertet af den engelske stat.

Soho and the West End
Crowds of people in London’s China Town area of Soho in the west end. © Willy Barton / Shutterstock.com

Soho og West End

Fordele
 • Fantastisk natteliv
 • Stilede lejligheder
 • Verdens klasse teater scene
Ulemper
 • Larmene
 • Ingen store landemærker

Soho har været et synonym for hedonisme i London siden nogen kan huske. Tag teater fyldt Shaftesbury Avenue, hvor spillehuse har underholdt Londonianere helt tilbage til 1600-tallet. I de senere årtier, har gaderne mod nord blevet bedre kendt for pumpende jazz barer som Ronnie Scotts, grynede Irish pubs og LGBTQ spillesteder.

City of London

City of London

Fordele
 • Massere af energi
 • Fremragende pub scene
 • Tæt på hele Central London
Ulemper
 • Nok den travleste del af hovedstaden
 • Dyr mad og drikke

Kig op: der er en skov af glimtende højhuse og stål-glatte skyskrabere i City of London. Den ikoniske Square Mile, er det bankende finansielle midtpunkt i UK. Forvent at se velklædte forretningsfolk bevæge sig i hastige skridt mellem sandwich barerne – møde magnet. Men også seværdigheds magnet. Dette område er vært for det hjemsøgte Tower of London (på øst siden) og St. Pauls Cathedral (lige i midten), ikke for at glemme de gamle stræder og gader der kommer af Fleet Street (til vest). Airbnb er som regel smart og moderne, men ses ofte i gamle London rækkehuse der går århundrede tilbage.

Chelsea og Knightsbridge
En gul Ferrari parkeret udenfor et attraktivt rækkehus i Knightsbridge © Willy Barton / Shutterstock.com

Chelsea og Knightsbridge

Fordele
 • Hip spisning og drikke
 • Tæt på gode familie museer
 • Tæt på smukke parker
Ulemper
 • Dyrt
 • Ikke den mest forbundende del af London

Hjertet af Royal Borough af Kensington og Chelsea er formet af to områder af Chelsea og Knightsbridge. De trampende grunde af Londons A-liste og kendte, er et sted der flyder med Ferrarier og designer mærker. Ikke bliv overrasket hvis du ser flere østers og champagne barer end de traditionelle engelske pubs her, en trend der afspejler den uber-cool Airbnb udlejning – Forestil dig elegante lejligheder i Victorian rækkehuse der er pakket med antikke møbler. Men museer og haver høre her også til, fra den fortryllende Natural History Museum (en familiefavorit) til det ikoniske Serpentine of Hyde Park et lille stykke nordpå.

Marylebone og Mayfair
Oxford Street, hvor du vil finde de store retail butikker og varehuse i spandevis © Willy Barton / Shutterstock.com

Marylebone og Mayfair

Fordele
 • Fantastisk fine spisesteder
 • Tæt på shopping i Oxford Street
 • Luksuriøse Airbnbs
Ulemper
 • Dyrt
 • En smule klikkende følelse

Dobbelt distriktet ad Marylebone og Mayfair går sammen og forbinder de grønne steder af Regents Park og Hyde Park. Kombineret, er de nogle af de mest prestigefyldte postnumre i byen (bare tjek Monopoly brættet!). De opdeles ved det kendte shopping mecca af Oxford Street, hvor du vil finde kendte retailere og varehuse i spandevis. Mod syd ligger Mayfair, som værter prestigefyldte Michelin-stjernede restauranter og nogle af Londons mest rige hoteller. Mod nord er Marylebone, hjem til Sherlock Holmes museum og drivkraften af for eksempel Madame Tussauds.

Covent Garden
Turister og besøgte boder i Apple Market, Covent Garden © Josie Elias / Shutterstock.com

Covent Garden

Fordele
 • Shopping!
 • Får dig tæt på hjertet af Central London
 • Mad og drikke scenen er super
Ulemper
 • Altid meget travlt
 • Det er en del dyrt på disse kanter

Teknisk set er hjørnet af det teater-fyldte West End, Covent Garden værd at nævne af en speciel grund, fordi det er en af Londons premium shopping midtpunkter. Det italienske pagode kendt som The Apple Market står som centrum, værter mange af de spændende håndværks butikker og mad butikker. Rundt om det snor sig en labyrint af veje med high-street fashion mærker mingler med ski butikker og haute couture navne. Du vil aldrig mangle et sted at bruge dine penge, ikke for at glemme de stilede tehuse og pubs at besøge.

Camden
Marked proppet på gaderne omkring det livlige Camden Lock © Maurizio De Mattei / Shutterstock.com

Camden

Fordele
 • Alternativ musik scene
 • Street food
 • Billigere end Central London
Ulemper
 • En smule hårdt for nogle
 • Et par stationer fra hoved seværdigheder

Frem med det spidse halsbånd og på med læderjakken, Camden er en af off-beat punk midtpunkter i London. Det er nord for byens centrum, som spreder sig i de rå hjørner af rock barer og og alternative spillesteder. Fyldte markeder på gaderne omkring det livlige Camden Lock sælger alle former for Vinylplader, band tilbehør og street food – ofte med en asiatisk karakteristisk smag. Der er massere af Airbnbs i nabolaget og de er sædvanligvis en del billigere end deres kammerater tættere på Piccadilly.

Shoreditch
Shoreditch High Street er stedet at være © CK Travels / Shutterstock.com

Shoreditch

Fordele
 • Uber-cool vintage tøj shopping
 • Barer og spisesteder
 • Ungfuld stemning
Ulemper
 • Ikke passende for familier
 • En smule langt fra Londons hoved seværdigheder

Shoreditch var en af de første distrikter til at putte East London på kortet i 90’erne. Som bærer Hackney flaget, er det midtpunktet for kreative kunst workshops, tatoverings studier, og skæve spisesteder. Shoreditch High Street er stedet at være, med dens pubs, Carib BBQ joint, karry huse og endeløse shopping melange af rekord joints, fotograf outfitters og – mest bemærket – vintage tråde emporiums. For noget mere stille og roligt kan du drage nordpå til Hoxton eller endda multikulturelle Dalston (den nye hipster favorit)

Bedste Airbnbs i London

Bedste Airbnb lejlighed i London

Chic, Sofistikeret Lejlighed

Chic, Sofistikeret Lejlighed

Intet siger ‘Soho’ som denne ypperlige lejlighed i midt West End. Stue med stille grå tone er støttet af nutidige møbler med en kant af Scandi cool for at lave en lejlighed, hvor du har lyst til at nyde hver en centimeter, efter at have hygget på spillestederne og jazzbarer. Et kolossalt fladskærms TV og vintage pejs tilføjer kun gode ting til skuffen, mens badeværelset er et symfoni af marmor, det er svært ikke at blive forelsket. Få bestilt!

Bedste Airbnb hus i London

Afsides rækkehus i Central Knightsbridge

Afsides rækkehus i Central Knightsbridge

Godt proppet ind i det flotte Georgian-Victorian rækkehus af Knightsbridge, dette overdådige og rummelige hus kan rumme op til seks personer på en gang. Højdepunkter inkluderer en hyggeligt og uhøjtidelig stue med et spisested og et gammelt hjerte, sammen med et minimalistisk køkken der både er lyst og funktionelt. Der er også et fuldt badeværelse med et sit-in badekar – perfekt til at falde ned på efter en lang dags shopping i Harrods!

Bedste Airbnb til familier i London

Smart Lejlighed Med Balkon

Smart Lejlighed Med Balkon

Du vil få en trio med separate soveværelser i denne lejlighed i Thames. De er alle komfortable og nulevende, med store senge og massere af garderobeplads. Grupper kan mødes og dele historier af British Museum ved spisebordet eller slappe af i den L-formede sofa. Men det er lokationen der virkelig skulle putte den på radaren for familier – lige mellem London Eye, landmærkerne af Westminster og teatrene af West End.

Bedste Airbnb til store grupper i London

Stilet Rækkehus med Have i Central London

Stilet Rækkehus med Have i Central London

Listen med indslag er lang i denne top-kvalitets Airbnb. Er du klar? Fem etager – tjek. Privat have med al fresco siddepladser – tjek. Fire individuelle soveværelser men kan rumme op til 17 gæster i alt – tjek. Italiensk designer køkken – tjek. Store grupper kan simpelthen ikke gå galt i dette smukke gennemførte rækkehus, som ligger en lille fem minutters gåtur fra det store transport midtpunkt af Kings Cross.

Bedste Airbnb til budget ophold i London

1 Seng ud af 10 Fælles Sovesal

1 Seng ud af 10 Fælles Sovesal

Få dig et sted i backpacker favoriten Clink261. Det er et afprøvet-og-testet hostel med fælles sovesal fordelt ud på klassiske køjesenge. Stemningen er stille og rolig, afslappet og der er et farvefuldt fælles område med udskydelige sofaer og Pop art installationer hvor du kan mødes og mingle med ligesindede rejsende. Et ophold på Clink261 betyder også at du kan skrive dig op til gratis vandreture i London der regelmæssigt finder sted over weekenden.

Bedste Airbnb til et luksuriøst ophold i London

Luksuriøst Ophold i Greater London

Luksuriøst Ophold i Greater London

Omringet af fikse butikker og vinbarer af Knightsbridge, lover denne Luxe Airbnb nye højder af personlig service. Bag en Elizabethan facade af smukke hvid-malet sten, indeholder ejendommen dens helt egen private sauna og helbreds faciliteter, sammen med en sprudlende spisestue og stue. Samtidig, lever det store soveværelse virkelig op til navnet med et walk-in skab og jern-formet balkon. Åh, og Harrods er kun en lille tur ned af gaden!

Er Airbnb billigere end hotellerne I London?

At booke hoteller i London kan efterlade en med et undrende hovede og en tom pung, især hvis man er på udkig efter et sted at bo omkring de ikoniske seværdigheder i hjertet af hovedstaden – Big Ben, the Houses of Parliament, the Tower of London. Det er her Airbnb kommer ind. Lejlighederne derpå, har en tendens til at være lidt blidere ved din bank konto I forhold til de klassiske hoteller. Udover det, er alle hjørner af metropolen markeret, så du lettere kan navigere hen til de mindre kendte steder I London, hvor priserne på leje ofte er billigere.

Belgrave Hotel

Stadigvæk, er det ikke noget værd at Airbnb faktisk ikke er det samme som hoteller. Enten lejer du et enkelt værelse I en lejlighed eller en hel lejlighed som du kan have for dig selv. Dette betyder dog at du ikke får alle tips og hints om ture til Ritz. Du skal lave din egen morgenmad, rydde op på værelset og planlægge dine egne rejseaktiviteter. Et sted som Belgrave hotel er et klokkeklart eksempel på hvad forskellen er. Det er et klassisk London hotel som ligger midt i de prægtige bygninger I dejlige Pimlico. Sammen med overdådige fire stjernet værelser, får du bonusserne som daglig rengøring, air conditioning og valgfri morgenmad hver morgen, det er noget man skal tage med I betragtning…

London er et kolossalt bybillede der strækker sig fra den snoende River Thames I et mosaik af fantastiske nabolage og bydele. Hver af disse kan alle tilbyde en helt forskellig storbyferie, så derfor er det en god idé at tjekke stemningen og atmosfæren, inden du booker hos Airbnb i den gamle engelske hovedstad.

Hvor nyttigt var dette opslag?

Klik på en stjerne for at bedømme!

Gennemsnitlig vurdering: / 5. Antal stemmer: