Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen er utarbeidet for å bedre tjene de som er opptatt av hvordan deres ‘Personlig identifiserbar informasjon’ (PII) brukes på nettet. PII, slik det brukes i amerikansk personvernlovgivning og informasjonssikkerhet, er informasjon som kan brukes alene eller sammen med annen informasjon for å identifisere, kontakte eller lokalisere en enkelt person, eller for å identifisere et individ i kontekst.

Vennligst les personvernerklæringen vår nøye for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte håndterer din personlig identifiserbare informasjon i samsvar med nettstedet vårt.

Når samler vi inn informasjon?
Vi samler inn informasjon fra deg når du eller legger inn informasjon på nettstedet vårt.

Hvordan bruker vi informasjonen din?
Vi kan bruke informasjonen vi samler inn fra deg når du registrerer deg, kjøper, registrerer deg for vårt nyhetsbrev, svarer på en undersøkelse eller markedsføringskommunikasjon, surfer på nettstedet eller bruker visse andre nettstedfunksjoner på følgende måter:

• For å tilpasse brukerens opplevelse og la oss levere den typen innhold og produkttilbud du er mest interessert i.
• For å forbedre nettstedet vårt for å tjene deg bedre.

Hvordan beskytter vi besøkendes informasjon?
Vi gir bare artikler og informasjon. Vi ber aldri om personlig eller privat informasjon som e -postadresser eller kredittkortnumre. Vi bruker vanlig skanning av skadelig programvare.

Bruker vi “informasjonskapsler”?
Ja. Informasjonskapsler er små filer som et nettsted eller tjenesteleverandøren overfører til datamaskinens harddisk via nettleseren din (hvis du tillater det) som gjør at nettstedets eller tjenesteleverandørs systemer kan gjenkjenne nettleseren din og lagre og huske viss informasjon. For eksempel bruker vi informasjonskapsler for å hjelpe oss med å huske og behandle varene i handlekurven.

De brukes også til å hjelpe oss å forstå dine preferanser basert på tidligere eller nåværende nettstedaktivitet, noe som gjør at vi kan tilby deg forbedrede tjenester. Vi bruker også informasjonskapsler for å hjelpe oss med å samle aggregerte data om nettstedstrafikk og nettstedinteraksjon, slik at vi kan tilby bedre nettstedopplevelser og verktøy i fremtiden.

Vi bruker informasjonskapsler for å:
• Forstå og lagre brukerens preferanser for fremtidige besøk.

Du kan velge å la datamaskinen din advare deg hver gang en informasjonskapsel sendes, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapslene. Du gjør dette via nettleserinnstillingene (som Internet Explorer). Hver nettleser er litt annerledes, så se på nettleserens hjelpemeny for å finne ut hvordan du kan endre informasjonskapslene dine.

Hvis du deaktiverer informasjonskapsler, blir noen funksjoner deaktivert. Det påvirker ikke brukerens opplevelse som gjør nettstedopplevelsen mer effektiv, og noen av våre tjenester vil ikke fungere skikkelig.

Tredjeparts avsløring
Vi selger, handler eller på annen måte overfører ikke din personlig identifiserbare informasjon til eksterne parter.

Tredjeparts lenker
Noen ganger, etter vårt skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på nettstedet vårt. Disse tredjeparts nettstedene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Vi har derfor ikke noe ansvar eller ansvar for innholdet og aktivitetene på disse koblede nettstedene. Likevel søker vi å beskytte integriteten til nettstedet vårt og tar gjerne imot tilbakemeldinger om disse nettstedene.

Google
Googles annonseringskrav kan oppsummeres av Googles annonseringsprinsipper. De er satt på plass for å gi brukerne en positiv opplevelse. https://support.google.com/adspolicy/answer/6008942

Vi har implementert følgende:
• Demografi og interesserapportering

Vi sammen med tredjepartsleverandører, for eksempel Google, bruker førsteparts informasjonskapsler (for eksempel Google Analytics-informasjonskapslene) og tredjeparts-informasjonskapsler (for eksempel DoubleClick-informasjonskapselen) eller andre tredjepartsidentifikatorer sammen for å samle data om brukerinteraksjoner med annonsevisninger og andre annonsetjenestefunksjoner slik de er knyttet til nettstedet vårt.

Velge bort:
Brukere kan angi preferanser for hvordan Google annonserer for deg ved hjelp av siden for Google Annonseinnstillinger. Alternativt kan du velge bort det ved å gå til siden for nettverksannonsering for å velge bort eller permanent bruke tilleggsprogrammet Google Analytics Opt Out Browser.

California Online Privacy Protection Act
CalOPPA er den første statlige loven i landet som krever at kommersielle nettsteder og elektroniske tjenester legger ut en personvernpolicy. Lovens rekkevidde strekker seg langt utover California for å kreve at en person eller et selskap i USA (og tenkelig verden) som driver nettsteder som samler personlig identifiserbar informasjon fra forbrukere i California, legger ut en iøynefallende personvernerklæring på nettstedet som angir nøyaktig informasjonen som samles inn og personer som den deles med, og for å overholde denne policyen. -Se mer på: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

I følge CalOPPA godtar vi følgende:
Brukere kan besøke nettstedet vårt anonymt.
Når denne personvernerklæringen er opprettet, vil vi legge til en lenke til den på hjemmesiden vår eller som et minimum på den første betydelige siden etter at vi har kommet inn på nettstedet vårt.

Vår personvernpolicy -lenke inneholder ordet “Personvern” og kan lett bli funnet på siden som er angitt ovenfor.

Brukerne vil bli varslet om eventuelle endringer i personvernerklæringen:
• På vår personvernpolicy -side
Brukerne kan endre sine personlige opplysninger:
• Ved å sende oss en e -post

Hvordan håndterer ikke nettstedet vårt signaler?

Vi ærer ikke å spore signaler og spore ikke, plante informasjonskapsler eller bruke reklame når en ikke -spor (DNT) nettlesermekanisme er på plass.

Tillater nettstedet vårt atferdssporing fra tredjeparter?

Det er også viktig å merke seg at vi tillater tredjeparts atferdssporing

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)
Når det gjelder innsamling av personlig informasjon fra barn under 13 år, setter Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) foreldre i kontroll. Federal Trade Commission, landets forbrukerbeskyttelsesbyrå, håndhever COPPA -regelen, som beskriver hva operatører av nettsteder og online -tjenester må gjøre for å beskytte barns personvern og sikkerhet online.

Vi markedsfører ikke spesielt til barn under 13 år.

Rettferdig informasjonspraksis
Prinsippene for rettferdig informasjon utgjør ryggraden i personvernlovgivningen i USA, og konseptene de inkluderer har spilt en betydelig rolle i utviklingen av databeskyttelseslover over hele verden. Å forstå prinsippene for rettferdig informasjon og hvordan de skal implementeres er avgjørende for å overholde de forskjellige personvernlovene som beskytter personlig informasjon.

For å være i tråd med rimelig informasjonspraksis, vil vi iverksette følgende responsive tiltak hvis det skulle oppstå et brudd på data:

Vi vil varsle brukerne via e -post innen 7 virkedager.
Vi vil varsle brukerne via varsel på stedet innen 7 virkedager.

Vi samtykker også i individuell oppreisningsprinsipp, som krever at enkeltpersoner har rett til å forfølge juridisk håndhevbare rettigheter mot datainnsamlere og behandlere som ikke overholder loven. Dette prinsippet krever ikke bare at enkeltpersoner har rettigheter som kan håndheves mot databrukere, men også at enkeltpersoner kan henvende seg til domstoler eller offentlige etater for å undersøke og/eller påtale manglende overholdelse av databehandlere.

CAN SPAM Act
CAN-SPAM Act er en lov som setter reglene for kommersiell e-post, setter krav til kommersielle meldinger, gir mottakere rett til å få e-post stoppet fra å bli sendt til dem, og angir harde straffer for brudd.

For å være i samsvar med CANSPAM godtar vi følgende :
Hvis du når som helst ønsker å avslutte abonnementet på å motta fremtidige e -poster , kan du sende oss en e -post på canspam[@]travelfoot.com, så fjerner vi deg umiddelbart fra ALLE korrespondanser.

Kontakt oss
Hvis det er spørsmål angående denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss ved å bruke siden Kontakt oss.